Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lehet az oka, hogy mostanában "jobban megnéznek" a nők?
31 éves férfi vagyok, mindig is egy visszahúzódó, szorongó alkat voltam. 1,5 éve annyira eluralkodott a szorongásom, hogy muszáj voltam orvosi segítséget kérni. A pszichiáter mellett elkezdtem pszichológushoz is járni pszichoterápiára. Kb. 7 hónapig tartott a terápia, ami nagyon jót tett nekem, sikerült átrendezni a gondolkodásomat, a szorongásom megszűnt, elfogadtam magam. Lazább lettem, nem idegeskedem tömegben, úgymond tojok a körülöttem lévőkre. Amit megfigyeltem talán az utóbbi 1 évben, hogy a nők is nagyobb érdeklődést mutatnak felém. Instagramon 4 nő is volt, akik bókoltak nekem, amire azelőtt nem volt példa. Utcán, boltban is előfordul, hogy megbámulnak lányok alkalomadtán. Ma pedig egy csaj szabályosan figyelt a boltban. Többször elmentünk egymás mellett, és láttam, hogy néz (napszemüvegben voltam, ő nem látta, hogy azért én is nézem őt). A kasszánál kettővel volt előttem és míg fizetett meg pakolt akkor is vetett rám pillantásokat.
A pszichiáterem is szóvátette még régebben, hogy látott az utcán és sokkal magabiztosabban, kiegyensúlyozattabban megyek. Ezt mondjuk nem tudom hova tenni, én ezt a részt nem annyira veszem észre magamon, persze ő biztos jobban látja, ő a szakember.
Lehetséges, hogy azért "néznek meg jobban" a nők, mert tényleg változhatott valami a kisugárzásomban a terápia hatására?
A gyk a legrosszabb platform a vizuális típusú vissszacsatolàsok bezsebelèsère:
- nem ismerünk , se előtte sem utána nem làttunkl
- nem ismerjük a csajokat
- nem láttunk tèged aznap
- nem láttuk a csajok reakcióit
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!