Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert lehet, hogy mostanaban zavar, ha megnéznek az utcan?
Utálod, hogy a másik nem vonzónak tart?
Én imádnám ha nők nyilvánítanák ki a tetszésüket irántam, de még egy sem mondta.
21f
Előző vagyok. Szerintem azért utálod, hogy utánadfüttögnek, mert bár 50%-ban jól esik, hogy jó véleménnyel vannak rólad, de a másik 50% félelmet kelt benned. Szoktad gyorsabban szedni a lábad miután véleményeztek? Hogy minél hamarabb eltünj a szemük elől? Ha igen, ez a biztonságérzedet miatt van.
Biztonságérzet hiánya = félelem
Kedves utolso - hm, nos, igen, ugy érzem, " rendben van" az életem, kiegyensulyozott vagyok, ezt jol sejted.
Ha futtyognek, akkor nem szedem gyorsabban a labam, hanem .. pff, de nevetségesnek hangzik.. "szégyellem magam" ( :D) , meg nem merek a tobbi emberre nézni ( a nem-futtyogokre) , mert félek, hogy rajtam nevetnek, " hehee, nézd mar, nem beszoltak neki? " Volt, hogy a rendorok megalltak ( bokolgatni) - elsullyedtem szégyenemben...
nem lehe, hogy mivel már teljesen elkötelezted magad a férjednek, gyereketek is van, szereted, és ezért zavar?
próbáld meg a jobb oldalról nézni.. 28 éves vagy, gyereked van, férjezett vagy, de tetszel több férfinak is..
ne foglalkozz velük.. a többiek nem nevetnek rajtad szerintem.. nem úgy veszik, hogy nééézd beszóltak neki...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!