Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Randizom jelenleg egy nővel, aki tényleg műnő. Ma arról beszélgettünk, mi nem igazi rajta, és már el sem tudom képzelni, hogy nézhet ki minden nélkül. Mire jó ez, nők? És ha az, amit bevallott, csak a töredék?
#4 Nincsenek komplexusaim, mert már megcsináltattam magamon azt, ami zavart. Épp erről szól ez az egész, mindaddig, amíg az ember nem talál ki újabb és újabb nem létező problémákat magán, ez egy hasznos és jó dolog. És felszabadító.
Pont annyira felszabadító, mint leadni azt a 10 kilót, ami zavar vagy épp egy kis formát növeszteni egy deszka alakra, ami zavart.
Ja, ezekkel nagyon elfogadóak az emberek, csak azzal nem, amihez műtét vagy töltés kell. Közben olyan termékeket kennek a fejükre, aminek a reklámképein olyan eredmény van, ami csak műtéttel elérhető 😂😂😂
Az emberek, főleg a nők, rohadt álszentek. És rohadtul frusztrálja őket, ha másnak telik arra, hogy rendbe rakassa magát azokon a helyeken, amik miatt esetleg kellemetlenül érzi magát.
Mindig is rosszul éreztem magam az orrom miatt. Megműttettem és azóta szeretek szemüveget hordani, szívesen látom magam a képeken, videókon. Hű, nagyon komplexusos vagyok azért, mert ahelyett, hogy mantráztam volna a fogadd el maszlagot magamnak életem végéig, inkább szántam rá 600 ezer forintot és egy életre letudtam ezt a terhet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!