Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Randizom jelenleg egy nővel,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Randizom jelenleg egy nővel, aki tényleg műnő. Ma arról beszélgettünk, mi nem igazi rajta, és már el sem tudom képzelni, hogy nézhet ki minden nélkül. Mire jó ez, nők? És ha az, amit bevallott, csak a töredék?

Figyelt kérdés
Alakformáló fűző és short van rajta a ruha alatt minden nap, extra push up melltartó, paróka. Eddig még sosem láttam az igazi hajával. Mikor megismertem, nyakig érő egyenes fekete haja volt, a második randira már derékig érő világosbarna hajjal jött, akkor tudtam meg, hogy parókázik. Azt mondta, van alatta rendes haja, csak nem szokta utcán hordani, mert nem szereti a textúráját. Erős smink, műszempilla, műköröm, szinte már alap manapság... Számomra mivel már a műnő kategória. Azt mondja, plasztikai beavatkozása nincs, de nem hiszek neki. A száján látszik a filler. Mi minden lehet még mű rajta? De még nem akarok szakítani, aranyos amúgy, szeretném látni otthon minden nélkül. Még nagyon friss az ismerkedésünk.
2021. aug. 18. 19:26
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
Amíg lószar van, verebek is vannak.
2021. aug. 18. 19:56
 12/18 anonim ***** válasza:
87%

#4 Nincsenek komplexusaim, mert már megcsináltattam magamon azt, ami zavart. Épp erről szól ez az egész, mindaddig, amíg az ember nem talál ki újabb és újabb nem létező problémákat magán, ez egy hasznos és jó dolog. És felszabadító.

Pont annyira felszabadító, mint leadni azt a 10 kilót, ami zavar vagy épp egy kis formát növeszteni egy deszka alakra, ami zavart.

Ja, ezekkel nagyon elfogadóak az emberek, csak azzal nem, amihez műtét vagy töltés kell. Közben olyan termékeket kennek a fejükre, aminek a reklámképein olyan eredmény van, ami csak műtéttel elérhető 😂😂😂

Az emberek, főleg a nők, rohadt álszentek. És rohadtul frusztrálja őket, ha másnak telik arra, hogy rendbe rakassa magát azokon a helyeken, amik miatt esetleg kellemetlenül érzi magát.

Mindig is rosszul éreztem magam az orrom miatt. Megműttettem és azóta szeretek szemüveget hordani, szívesen látom magam a képeken, videókon. Hű, nagyon komplexusos vagyok azért, mert ahelyett, hogy mantráztam volna a fogadd el maszlagot magamnak életem végéig, inkább szántam rá 600 ezer forintot és egy életre letudtam ezt a terhet.

2021. aug. 18. 20:13
 13/18 anonim ***** válasza:
89%
biztos, hogy nő? 🙄😂
2021. aug. 18. 23:23
 14/18 anonim ***** válasza:
91%
Te is a kamu, mű arcával cuppantál rá... valószínűleg ezért is csinálja mindezt... akármennyire játssza az agyát sok férfi, hogy neki nem ez tetszik, mégis van rá kereslet.
2021. aug. 18. 23:39
 15/18 anonim ***** válasza:
71%
Képzeld el ezt a nőt majd negyvenesként, gyerekkel...mert vélhetőleg akkor is ilyen marad. Egyébként bennem is megfordult hogy biztos nő?
2021. aug. 19. 07:33
 16/18 anonim ***** válasza:
59%
A kérdést egy féltékeny "természetes" nő írta ki.
2021. aug. 19. 07:35
 17/18 anonim ***** válasza:
53%
#16 Természetesen nem nyert a génlottón gondolom 😂
2021. aug. 19. 09:17
 18/18 anonim ***** válasza:

16-os!

Miért, ismered?

2021. aug. 19. 18:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!