Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Randizom jelenleg egy nővel,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Randizom jelenleg egy nővel, aki tényleg műnő. Ma arról beszélgettünk, mi nem igazi rajta, és már el sem tudom képzelni, hogy nézhet ki minden nélkül. Mire jó ez, nők? És ha az, amit bevallott, csak a töredék?

Figyelt kérdés
Alakformáló fűző és short van rajta a ruha alatt minden nap, extra push up melltartó, paróka. Eddig még sosem láttam az igazi hajával. Mikor megismertem, nyakig érő egyenes fekete haja volt, a második randira már derékig érő világosbarna hajjal jött, akkor tudtam meg, hogy parókázik. Azt mondta, van alatta rendes haja, csak nem szokta utcán hordani, mert nem szereti a textúráját. Erős smink, műszempilla, műköröm, szinte már alap manapság... Számomra mivel már a műnő kategória. Azt mondja, plasztikai beavatkozása nincs, de nem hiszek neki. A száján látszik a filler. Mi minden lehet még mű rajta? De még nem akarok szakítani, aranyos amúgy, szeretném látni otthon minden nélkül. Még nagyon friss az ismerkedésünk.
2021. aug. 18. 19:26
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
61%
26F vagyok, szerintem elég undorító ahogyan leírtad xD. Az én barátnőmet mondjuk csak képeken láttam kisminkelve meg néha a szempillája körül. Azt mondják képeken szebben néz ki. Szerintem natúrba sokkal gyönyörűbb. De mit mondjak xD nők xdd, azt hiszik szebbek lesznek a sok sminktől, pedig nem. Viszont segít nekik, hogy több önbizalmuk legyen.
2021. aug. 18. 19:30
 2/18 anonim ***** válasza:
81%

Rajtam is van pár dolog, ami nem eredeti. Pont ugyanarra jó, mint az, hogy eljárok edzeni és szép tónusos vagyok: nekem egyszerűen ez tetszik rajtam, ez tesz szabaddá.

Ha egyszer megtehetem, hogy például ne nézzem életem végéig a nagy bumzi orrom vagy a lógó melleim, miért ne tehetnék ellene? Van egy rész, ami az önelfogadásról szól és van az, amikor igenis változtatok azon, amit nem kell elviselnem.

Nekem így tetszik. És találok olyat, akinek szintén.

2021. aug. 18. 19:31
 3/18 anonim ***** válasza:
88%
Ez a nő nagyon el akarja rejteni a valódi arcát.
2021. aug. 18. 19:32
 4/18 anonim ***** válasza:
57%

Részvétem kérdező

#2 nagyon szabad lehetsz , ha a komplexusaid miatt nem tudod elfogadni , olyannak amilyen vagy

Jó plasztikàzàst mèg 70 èvesen is , egy olyan àllapotot kergetsz, amit soha nem fogsz elérni , és nem hogy segitenènek a lelkeden, a plasztikai sebèsz mèg meg is fejel.

Szerinted ez normàlis?

2021. aug. 18. 19:36
 5/18 anonim ***** válasza:
70%
Lehet hogy műpunci van a lábai között 🙂🙃
2021. aug. 18. 19:37
 6/18 anonim ***** válasza:
79%

"Mire jó ez, nők?"

Gondolom, például arra, hogy olyan férfiakat találjon, akinek ez bejön - pl. nyilván neked is, ha randizol vele.

2021. aug. 18. 19:37
 7/18 anonim ***** válasza:
100%

Csodálkozom rajta,hogy pasiként Neked bejön egy ennyire mű nő.2-es, az amiről írsz természetes, sok nőt zavar amit írsz.

Viszont ez amiről a kérdező ír teljesen más, szerintem ez a lány nem tudja magát elfogadni se külsőleg, se belsőleg.

2021. aug. 18. 19:39
 8/18 anonim ***** válasza:
100%
Ilyesmit olyan nők csinálnak, akiknek semmi önbizalmuk, mindenféle komplexusuk van. Nincs megelégedve semmivel önmagán, és ha kapcsolatba kerülsz vele, ki fogsz készülni, ugyanis mindenen ki fog akadni, féltékeny lesz, stb, mivel lelkileg teljesen padlón van.
2021. aug. 18. 19:47
 9/18 anonim ***** válasza:
83%
Filler... ezt a kérdést se férfi írta ki.
2021. aug. 18. 19:51
 10/18 anonim ***** válasza:
80%
Az olyan pasi, akinek a "filler" meg a "textúra" az aktív szókincsébe tartozik, az finoman szólva is gyanús.
2021. aug. 18. 19:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!