Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek, nőzős típus az ilyen?
Figyelt kérdés
Megismertem egy egyszerű pasit, aki ilyen béta hím, mint kinézet mint minden, de nagyon nyomul, nagyon inszisztens. Ami imponáló is lehet, mert arra gondolok, hogy nem akad neki könnyen, emiatt kapaszkodik.
De mint latom, rengeteg nőismerőse van, sejtem, hogy sok “ csak szex es mas semmi” kapcsolat van/ volt neki.
Arra gondolok, hogy egy monogam pasi visszahúzódóbb, nem ennyire rámenős
2021. aug. 17. 17:52
1/7 anonim válasza:
Lehet hogy csak feltorlódtak a legyünk csak baràtos csajok - te írtad hogy bèta, de kicsit inkonzisztens is amit írsz
2/7 anonim válasza:
mert ha van nőismerősöm az egyből azt jelenti, hogy mindegyiket megdugtam?
Érdekes feltételezés.
3/7 anonim válasza:
Az a gond, hogy a kérdést egy férfi írta ki.
"Béta hím" kifejezés, illetve az "érdekes" következtetések is erre utalnak.
De persze lehet nőzős és lehet, hogy nem az. Ez nem ezen múlik.
4/7 anonim válasza:
Csatlakozom Endricushoz. Nő nem jellemez így egy férfit, és nem ilyen következtetéseket von le. Mi a tosz értelme ennek a kérdésnek???
5/7 A kérdező kommentje:
Miert lennek ferfi! Szokásos szetoffolas az unatkozó edricustol aki évtizede itt odabalogol mindenkinek
2021. aug. 17. 18:35
6/7 anonim válasza:
Sok ostobaságot hordtál össze, kedves kérdező. És még csodálkozol, hogy azt gondolják sokan hogy kamuzol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!