Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Tudnátok mondani érdekes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tudnátok mondani érdekes témát ismerkedéshez?

Figyelt kérdés

Alap témákon túl mint:

-filmek, sorozatok

-munka, munkahely

-zene

2021. aug. 16. 20:48
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
#8: a természettudományok az emberek túlnyomó részét egyáltalán nem érdeklik. De még ha arról is beszélnél, akkor arra vedd már a fáradságot, hogy közemberek számára fogyaszthatóbb módon tálald. Vegyél példát Asimovról például.
2021. aug. 16. 21:13
 12/20 anonim ***** válasza:
52%

Újra:

A nők szeretik , ha a férfi meghallgatja őket, a fèriaknak nem szabad sokat beszèlni, èrdeklődőnek, nyitottnak, és jó hallgató közönsègnek kell lenni.

Comprende?

2021. aug. 16. 21:14
 13/20 anonim ***** válasza:
100%

#12: na végre. Nagyon nehéz lett volna mindjárt elsőre így megfogalmazni?

A kijelentéseddel egyébként (nőként) abszolúte nem értek egyet. Totálisan egypólusú megközelítés. Ennyitől még abszolúte nem létesül verbálisan - intellektuálisan valódi, kétoldalú kapcsolat a két fél között.

2021. aug. 16. 21:18
 14/20 anonim ***** válasza:
#8as vagyok, a felsorolásom szimpla poénnak szántam #11...
2021. aug. 16. 21:18
 15/20 anonim ***** válasza:
50%
#14: tényleg? Ó, nahát, de jót nevettem!
2021. aug. 16. 21:23
 16/20 anonim ***** válasza:

#13 azt nem írtam , hogy mindig csendben kell lenni! A férfinak kontrollàlni kell a beszèlgetèst ( amíg a nőnek moderàlni )

Én pl téged sem bombàznàlak olyan dolgokkal ami nem èrdekel, és fenntartanàm az èrdeklődèsed, kipuhatolnàm, mi az ami èrdekel, megkeresnèm a közös pontokat, és azokat erősítenèm a kommunikàciónkba 🙂

2021. aug. 16. 21:24
 17/20 anonim ***** válasza:

Mindegy milyen témát hozok fel, ha azt humorosan adom elő akkor sikreses vagyok. Bármiről beszèlhetsz ami leköti az érdeklődésèt, vagy nevet rajta.

De ha tetszel neki akkor mindegy.

Ha nem jössz be akkor a fejed tetejére is állhatsz.

2021. aug. 16. 21:24
 18/20 anonim ***** válasza:
46%

#16 voltam, meg a többi

Ha tetszel neki minden szar poènodon nevet 🙂

2021. aug. 16. 21:26
 19/20 anonim ***** válasza:

#16:

"Én pl téged sem bombàznàlak olyan dolgokkal ami nem èrdekel, és fenntartanàm az èrdeklődèsed, kipuhatolnàm, mi az ami èrdekel, megkeresnèm a közös pontokat, és azokat erősítenèm a kommunikàciónkba"

Én az ilyet észre szoktam venni, és baromira nem értékelem. Mint ahogy azt sem, hogy valaki a megkérdezésem nélkül oszt rám bármilyen szerepet (itt éppen a moderátorét), pláne vadidegenként. Igen, vannak emberek, akiknek ez biztonságérzetet ad. Én nem tartozom ezek közé, utálom az előre kiagyalt sablonokat. Pontosan ezért az emberek többsége (különösen a kevésbé értelmesek) rendszerint nem tudnak kiigazodni rajtam.

2021. aug. 16. 21:47
 20/20 anonim ***** válasza:

#19 hát bocs egyszerűbb nőkön szocializàlodtam

Viszont mègis bejött , mert csak vàltottunk pàr gondolatot 😉

2021. aug. 16. 21:50
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!