Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit tegyek ebben a helyzetben?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ebben a helyzetben?

Figyelt kérdés

Mindig nehezen találtam párt,és már évek óta nincs senkim.Online ismerkedem,de nem szokott túl nagy sikerem lenni.Most viszont mintha csoda történt volna,egyszerre 4 nő is visszaírt,elkezdtünk beszélgetni,és ebből 3mukkal nagyon jól megtaláltuk a közös hangot.

Egyikükkel már találkoztam is.Ő igazából külsőre nem olyan,akire úgy igazán vágynék,és belsőre is vannak olyan dolgok nála,amelyek nem kompatibilisek velem.Viszont összességébe nagyon kedves,normális,rendes lány.És végigbeszéltük az első randit,jól megértettük egymást.Viszont a másik kettő lánnyal sokkal jobbak a beszélgetések,és ők nagyon tetszenek is külsőre.Az egyikük viszonylag távolabb él,de ez sem lenne számomra akadály.Csak hirtelen a bőség zavara állt fel nálam,és ilyen helyzetbe sose kerültem.

Én tényleg komoly kapcsolatot keresek,ami életem végéig tart.És tudom hogy nem fair,hogy valakivel mondjuk az összejövés határán vagyunk,és mellette még beszélgetek,vagy találkozok a másik kettővel is.

De félek hogyha csak az egyikükre koncentrálok,és a többivel lezárom és nem működik azzal,akit választok,akkor lemaradok életem párjáról,ha mondjuk a 3 lány közül valamelyikkel tökéletesen működne a dolog.

Persze az is lehet hogy a másik 2 lánynál a találkozás során nem működnének a dolgok,vagy más probléma lenne.Viszont akivel eddig találkoztam nem vetném el a kapcsolat lehetőségét,mert látom benne a potenciált a közös életre.Meg nyilván ha őt elutasítom,és a 2-vel sem jön össze,akkor hoppon maradok.

Kicsit szemétnek érezném magam,ha húznám azzal akivel már találkoztam,csak hogy eljussak a találkozásig a másik két lánnyal,és választhassak közülük a találkozó kimenetétől függően.

Gondolom azért ez nem egy ritka jelenség...főleg a nők biztosan jártak már hasonlóan,nekik több kérőjük is szokott lenni egyszerre.

Aki járt már így hogy oldotta ezt meg?

Hogy lenne ez jó?Mit csináljak?

2021. aug. 15. 14:07
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Találkozz minél hamarabb a másik két jelölttel. Ismerkedős fázisban vagy, ez normális. Mellesleg a leírtak alapján nem vagy valami nagyon oda az első csajért, az inkább megalkuvásnak meg kompromisszumnak tűnik. Így ne menj bele vele egy kapcsolatba, mert mindig úgy fogod érezni, hogy lehetne jobb és másra fogsz vágyni.
2021. aug. 15. 14:13
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Mindenképp talizz mielőbb a másik 2 lánnyal is

Ne legyen lelkiismeretfurdalásid

Utána már lesz mi alapján dönts

2021. aug. 15. 14:44
 3/3 anonim ***** válasza:
38%
Mint a piacon... Szánalmas ez a netes ismerkedés.
2021. aug. 15. 16:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!