Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha randin kiderülne, hogy épp egy melóssal randiztok, akkor ezért otthagynátok faképnél?
Figyelt kérdés
2021. aug. 15. 11:57
1/13 anonim válasza:
Igen persze, még le is köpném 🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️
2/13 anonim válasza:
Mire randizunk, addigra már írogattunk egy darabig és beszéltünk telefonon. Ha ott átment a szűrőn, onnan már nem érdekel, hogy melós. De még egyik sem ment át, szóval ez csak elméleti.
3/13 anonim válasza:
ha valakinek tetszel láthatólag szimpatizál veled, és közben szóba kerül a munka és ez miatt hirtelen megváltozik ott inkább az a szitu van, hogy az érzelmeit hátrébb sorolja a villogáshoz képest.
4/13 anonim válasza:
Elég gáz lenne, ha csak randin derülne ki. Randi előtt miről beszélgetnénk?
5/13 anonim válasza:
Nem történne ilyen, de ha mégis, akkor én igen. Jó okom van rá.
7/13 anonim válasza:
Olyant hallottam, hogy meg is verte, miutan kiderult hogy melos.
8/13 anonim válasza:
Definiáld a melóst!
Egyebként ez hulye kérdes, es nem is eletszerü! Nyilvan nem randiznék egy csóró, luzer 250 ezret kereső, nulla ambicióval megáldott pasival! Ez ismerkedésnél kiderül, és már a randi sem letre...
9/13 A kérdező kommentje:
250 ezer az a minimálbér
Kb 3 szorosa.
2021. aug. 15. 15:34
10/13 anonim válasza:
Én nőként keresek 2x ennyit....és szerintem ez szar fizetésnek számit.
Egyébként, csak a kérdésre feleltem! Ez nem a randin derül ki! Így akit ez zavar, (engem pl. igen, mivel nem tudna működni a kapcsolat) azzal eleve letre sem jön a randi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!