Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi ez az érzés?
Megismertem valakit, akivel egyre több időt töltök, mert ugyanott lakunk. Teljesen ártatlanul indult, csak barátkoztunk, beszélgettünk, mert mindketten hasonló élethelyzetbe kerültünk és magányosak vagyunk.
Nem tudnék elképzelni vele párkapcsolatot, de minél jobban megismerem, annál vonzóbbá válik a szememben és valami furcsa izgalmat érzek, amikor vele vagyok. Nagyon dobog olyankor a szívem és olyan, mintha mindjárt elájulnék. Az apró, véletlen érintések izgalommal töltenek el, hozzábújnék, megölelném és rá is vetném magam.

Igazából mi miatt nrm tudsz vele kapcsolatot elképzelni?
Egyébként meg nincsen ebbe semmi rossz. Ha jól erzitek magatokat, lógjatok együtt, aztán majd meglátod mi lesz/mi nem lesz.
Ne gondold túl.
En is túlagyalós vagyok de nem jó. Csak hagyd hogy menjenek a dolgok amerte mennek
Na megnyugodtam, hogy nem csak én vagyok túlagyalós :D
Azért nem tudom elképzelni vele, mert hosszú távon más céljaink vannak családot illetően.

Lehet, hogy csak megjön az étvágyad. Amikor magányos az ember akkor van, hogy azért kezd el enni mert magányos, de van hogy étvágya sincs.
Mellette kicsit megnyugszol, keletkeznek boldogsághormonok, és az étvágyad is megjön.
Szerintem ha legközelebb vele vagy, rendeljetek 2 pizzát és valószínű jobban esik majd.

Én most nagyon sokáig nem akarok komoly kapcsolatot.
Fél éve váltam el a férjemtől. Én 27 vagyok, a férfi 40.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!