Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Elvesztettem a Legjobb Fiú...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elvesztettem a Legjobb Fiú Barátomat?

Figyelt kérdés
1 éve költöztünk idee az új lakóhelyünkre.Megismerkettem 11 sráccal és nagyon jóba lettünk.Én rögtön belezúgtam,de le kellett mondanom róla mert láttam,hogy nincs esélyem nála.Aztán ismét összejártunk beszélgetni/hülyülni.Egyik napont áthívott hozzájuk,az anyjával is nagyon jóba lettem,meg a 2 hugával is!1x sétáltunk a két hugával,és elmontam a lányoknak hogy nekem tetszett a bátyjuk.Ők meg rávágták hogy énis a bátyjuknak.És otthon az anyjuk is azt monta.Aztán pont tegnap előtt ittvolt nálunk megin hülyültünk,zenét hallgattunk,neteztünk,és mikor kimentünk az udvarra leült és megkérdezte nem-e mennék el vele a Búcsúba a bálba...Nemtuttam rá mit mondadni!Minek vegyem?Tényleg bejövök neki?Ja és múltkor meg a hugai előtte monták hogy -a ricsi szereti a ginááát! Ricsi meg befogta a szájukat.Lehet össze tudnék vele jönni?
2010. aug. 29. 15:58
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
csak én nem értem hova lett a sztoriból a másik 10 srác, akikkel szintén megismerkedtél?
2010. aug. 29. 17:34
 12/14 anonim ***** válasza:
ezen énis agyaltam már XD
2010. aug. 29. 18:40
 13/14 anonim ***** válasza:

ölég érdekesen irtad le... 1 bálon mi a fszomat kell gondolkodnib+ elmész kész pont. édes istenem már bálba sem lehet elmenni vagy mi a fsz? az meg hogy a hugai mindent mondanak az azért van mert gyerekek és öszinték és nem tesznek fel hülye kérdéseket-.-

ha összejön v mi is akkor is rohadtul gyerek "szerelem" lessz ami ugy fél évig fog tartani.

2010. aug. 29. 18:43
 14/14 A kérdező kommentje:

Ohh elnézést nem 11 srác hanem 1...

Kössz a válaszokat...♥

2010. szept. 4. 17:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!