Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A félénk pasikat hogy lehet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A félénk pasikat hogy lehet összeszedni?

Figyelt kérdés
Van egy kollégám, nagyon magának való és félénk, viszont elég közel kerültünk egymáshoz, nagyon sokat beszélgetünk, tudom, hogy tetszem neki, látom rajta. Saját bevallása szerint fél a lányoktól:D Mit kéne tennem, hogyan biztassam?
2010. aug. 29. 14:49
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
ssajnos az ilyen pasikhoz rengeteg idő kell. ilyen voltam én is, most a barátnőm mondta h mennyit várt rám...
2010. aug. 29. 16:06
 12/18 anonim ***** válasza:

mi van ha meleg?:D vagy szűz?:D

viccet félre téve,szerintem próbálkozz nála még hasonló dolgokkal,mint eddig...vagy,egyszerűen mond el neki...

2010. aug. 29. 16:21
 13/18 Cat15 válasza:

Ritka a félénk pasi, de nekem azért sikerült egyet "fogni"

És vip randin találtunk egymásra.

Egy próbát megér:)

2010. aug. 29. 17:15
 14/18 anonim ***** válasza:
szia én is félénk vagyok sajnos :S hívd el valahova ha abbol nem esik le neki akkor nincs más hátra mit előre és mond meg neki h kellesz bmeg :) 21/f
2010. aug. 29. 17:56
 15/18 A kérdező kommentje:
melegnek nem meleg, szűznek csak nem szűz... hát, várok egy kicsit, aztán talán elkapom/lekapom:)
2010. aug. 29. 18:51
 16/18 anonim ***** válasza:

ez gyökér!! tényleg bí_u_zi!! XD

azt a szégyent basszus ha 1 csaj rám igy tapadna... uh:D

ö másokkal szemben is ien fosós vagy csak veled? lehet hogy mégsem jössz be neki annyira. hosszu bevezetö után mond el neki hogy mit érzel mert ha csak ugy odaugrasz elé és megmondod akkor biztosan odakábelezik. v külgy neki 1 szerelmes sms-t vagy hivd fel lehet hogy ha nem lát nem jön annyira zavarba.

2010. aug. 29. 18:51
 17/18 A kérdező kommentje:
igazából mindenkivel. alapból tök távolságtartó, munkahelyen pár kollégán kívül senki nem tud róla semmit. ezért is lepett meg, amikor ő kezdett hozzám közeledni. az enyhe célzásokon és a zavarbaejtő nézéseken nem tud túllépni úgy tűnik. lehet én nem vagyok elég egyértelmű...
2010. aug. 29. 19:18
 18/18 anonim ***** válasza:
kezdeményezz nyugodtan. én is viszonylag félénkebb vagyok és imádom ha rámenősebb a lány. legalábbis az elején, amikor még bizonytalan vagyok.
2010. aug. 30. 17:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!