Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy kell finoman rámászni egy lánra?
Figyelt kérdés
Randizni fogok fogok egy lánnyal (nem első randi), aki tett már olyan célzásokat, ami alapján kicsit belehúzhatnék már. Tanácsokra lenne szükségem, mert nem nagyon szoktam randizni, és kicsit esetlen vagyok :D
Ha például ülünk egy padon és felé fordulok amikor mondok neki valamit, akkor ha rátaszem a kezem a combjára a térde felé, az már sok lenne?
Milyen dolgokkal lehetne fokozni ezeket az érintéseket?
2021. aug. 12. 17:29
1/12 anonim 

válasza:

Ez igy mindenképpen nagyon gáz lesz.
2/12 A kérdező kommentje:
Azért írtam ki a kérdést, hátha kapok valami építő tanácsot :D
2021. aug. 12. 17:35
3/12 anonim 

válasza:

Hány évesek vagytok? Milyen értékrendet hoztatok magatokkal otthonról?
5/12 anonim 

válasza:

elég nagy probléma, ha ennyi fantáziád sincs, hogy ezt tudd magadtól.
6/12 anonim 

válasza:

MEgt afogod a létrát azt főszmászó rá fiam!
7/12 A kérdező kommentje:
Ennyire hozzám hasonló szerencsétlen van, vagy (ami még rosszabb) ennyi rosszindulatú ember? Nem tudom melyik a szánalmasabb :D
2021. aug. 12. 18:04
8/12 anonim 

válasza:

A lánra rámászni kifejezetten kockázatos, már már mondhatni életveszélyes. Hasonlóan mint egy oroszlán esetén óvatosan hátulról kell megközelíteni. Ügyelj arra, hogy a szél ne a te oldaladról fújjon a lán felé, mert ekkor megérzi a szagodat. Amikor kellőképpen közel értél, akkor hirtelen rugaszkodj el elszántan a talajról, majd pattanj a hátára, ragadd meg az üstökét.
9/12 anonim 

válasza:

Ne a combját fogdosd, hanem a kezét, Jézusom! Fogd a kezedbe, simogasd a kezét, nézz a szemébe...
10/12 anonim 

válasza:

9-es válaszoló nagyon jól összefoglalta a lényeget. A szívemből szólt!
Egy lányt meg kell óvatosan hódítani - szépen, lassacskán.
Nem egyből rámászni - nem vagyunk mi ösztönlények/állatok, sem nem a kőkorszakban élünk, amikor még ősemberek voltunk...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!