Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért állítják be egyesek úgy a férfiakat, mint akik bárkivel beérik, bárkire rámasznak?
Ez egy rétegre igaz, azok pedig ezt az általánosítást terjesztik vagy ilyen férfiak, vagy olyan nők akik amúgy ezekhez a férfiakhoz vonzódnak (külsőre, jellemre stb.), egyedül ez a probléma, hogy ugye aki ilyen azon változtatni nem nagyon lehet, maximum egy darabig. És onnantól jöhet az "úgyis mind ilyen" értelmes általánosítás, amihez általában igazolást is adnak azok akik tényleg ilyenek.
Na, ez a baj az ilyen szintű általánosításokkal.
Szerintem az a jellemzo, szet tudjak valasztani a vonzalmat es a szukseglet kielegitesenek kenyszeret. Nem mindenki, de ugy is kepesek egy numerara, hogy se kemia, se vonzalom. Valahol ez egeszseges tulelo oszton, csak az a szomoru, hogy az a no tobbet remel.
De meg az ilyen "allatok" sem erzik jol magukat feltetlenul utana.
Már nem azert de a neten nekem szamtalan ffi azt irja nincs ideálja neki mindegy komoly vagy alkalmi kapcs jön össze, mindegy a vagy b nő.
Ezert.
De most a neten nézve:
Nem ismer engem. Azt se tudja ki vagyok netán egy leprás egy prosti egy álférfi. Semmi nem erdekli őket. De màr randi meg szex az kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!