Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Egerben vagy környékén randi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egerben vagy környékén randi hely?

Figyelt kérdés
Esküvőre megyünk majd így magas sarkúban és elegánsabb ruhában leszünk. Eger vagy környéke jöhet szóba viszont nem vár nézés stb a ruha miatt. Valami sétálós hely akár egy jó étterem ahol lehetne ebédelni?

2021. aug. 12. 08:32
 1/7 anonim ***** válasza:

Nekem kicsit ellentmond a kérdésed és az aláírt részletezés. A randi hely számomra titkos találkozás helyszíne, viszont amiről írsz nem arra utal.

Egerben rengeteg beülős/kiülős hely van, pl. a Palacsintavár, de sétálhattok az Érsekkertben, esetleg kimehettek a Szépasszonyvölgybe, az sétálós/beülős lehetőség.

2021. aug. 12. 09:21
 2/7 anonim ***** válasza:
Esküvőről akarsz elszökni randizni?Sétáljatok a belvárosban,bár magassarkúban nem a legjobb.Egyszerübb ha kivesztek egy szobát.
2021. aug. 12. 10:08
 3/7 anonim ***** válasza:
Ezt nem értem... az esküvő alatt akartok kilógni randizgatni? Ha az esküvő előtt, akkor miért nem mentek el várost nézni, utána visszamentek átöltözni? Ha meg nincs arra idő, akkor egy randira hogy a kénköves istennyilában lenne?
2021. aug. 12. 10:21
 4/7 A kérdező kommentje:
Randi alatt előtte egy kicsi sétát ebédet értek mivel délután lesz az esküvő
2021. aug. 12. 17:52
 5/7 A kérdező kommentje:
Ha valaki tud egy jó éttermet már az nagy segítség vagy ha tudtok a közelben olyan helyet ahol lehet sétálni viszonylag sík terepen.
2021. aug. 12. 17:56
 6/7 anonim ***** válasza:
A Senator ház étterem Eger központjában van. Nagyon hangulatos hely,a környékén sétálni is lehet,bár Eger utcái elég sok helyen macskakövesek.
2021. aug. 12. 19:09
 7/7 anonim ***** válasza:
De miért nem lehet átvenni a cipőt, én nem is értem :D
2021. aug. 13. 09:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!