Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Jó ajándékötlet?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jó ajándékötlet?

Figyelt kérdés

Csapnivaló vagyok ajándékozásban, főleg, ha nem ismerem eléggé az illetőt. Udvarolok egy ideje egy lánynak, akivel ismételten randizni fogok a szülinapja előtt két nappal. Szeretnék adni neki valamit, de nincs ötletem.

Tudnátok ajánlani valamit?

2021. aug. 8. 23:19
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Hány éves? Mik érdeklik? Második randin szerintem nem kell több (drágább) egy mozi jegynél vagy koktélozásnál.
2021. aug. 8. 23:43
 2/9 A kérdező kommentje:

Nem a randi miatt vinnék ajándékot, hanem a szülinapja miatt.

25 évesek vagyunk. Kicsit művészbeállítottságú, szeret olvasni, írni, festeni. De könyvet nem szívesen vinnék, csak ha tényleg semmi nem jut eszembe.

2021. aug. 8. 23:53
 3/9 anonim ***** válasza:
Semmit ne adj neki, nem párkapcsolat, csak randizás.
2021. aug. 8. 23:57
 4/9 A kérdező kommentje:
Azért ez már eléggé alakul, harmadik randink lesz, régóta levelezünk, és már korábban jeleket is adott, hogy kész lenne többre. Mindenképp szeretnék vinni neki valamit
2021. aug. 8. 23:59
 5/9 anonim ***** válasza:
52%
Ha szeret festeni, vegyél neki egy középkategóriás ecset szettet. Az mindig jól jön.
2021. aug. 9. 00:18
 6/9 anonim ***** válasza:
52%

Ja, bocsi, két nappal előtte, nem második randi. :) Nem akartam sokat magyarázni a válaszom, de azért élményt írtam, mert már megelégeltem, hogy mennyi tárgy folyik be a lakásomba ajándékként, így évek óta igyekszek fogyasztható dolgot adni, vagy közös élményt.

Színház jegy? Vannak festős programok is. Nem tudom, hol laktok, és azt se, hogy nyitva vannak-e, de jó időtöltés a Made by You-ban a kerámiafestés, vagy van vászonfestés máshol, csak annak nem tudom a nevét (páros élményfestés). Persze, ezek olyanok, mint egy randi, ettől függetlenül élményből is lehet olyat választani, amire vágyna, de eddig halogatta anyagiak, vagy bármi más miatt.

2021. aug. 9. 00:21
 7/9 anonim ***** válasza:

* Amiatt igyekszek élményt adni, mert tudom, látom, hogy sokan mások is küzdenek a tárgyakkal, és elértem oda, hogy ahogy számomra is teher, úgy mást sem szeretnék hasonlóval terhelni.

Az általam sorolt élmények évtizedeken át szép emlékeket nyújtanak - nem tudom, mennyivel lenne jobb hobbi kellékeket venni, de ha te ragaszkodsz a tárgyhoz, festékkészletet vennék.

2021. aug. 9. 00:25
 8/9 anonim ***** válasza:
Ilyen kezdős dologban élményt adnék, tárgyat nem. Utóbbi nagy erőlködős.
2021. aug. 9. 01:11
 9/9 FoxtrotLidérc ***** válasza:
48%
[link] - Lehet kiröhögni/lepontozni érte. :)))
2021. aug. 9. 05:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!