Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Ti milyen ajándéknak örülnétek a barátnőtöktől Karácsonyra?
Én annak örülnék legjobban, ha a barátnőm velem töltené a karácsonyt. (Bár nincs barátnőm.)
Viszont én például szeretem a erőst szóval nekem ilyen chili különlegességek is jók lennének vagy akár egy séf kés, mivel főzni is szeretek. Igazából inkább olyat adj amit tud használni. Ha mindenképpen cél valami kisebb általános dolog is akkor pedig olyat amiről te jutsz majd eszébe.
Igen, a kés nem jó ajándék.
Nekem nem kéne nagy dolog. Bármilyen személyes ajándék és együtt töltött idő.
barátnőmre 1 szál semmiben. Mégis mi másra vágyhatnék 3 hét után?
Viccet félretéve.. inkább lelki dolgot kérek, ha tehetem mint fizikait.. pl amitől jobban megismerem, stb.
Bár ez én vagyok.
Kora, hobbija? Nehéz ilyenek nélkül erre bármit írni, ha arra kérdezel, mit adj neki.
Itt hiába írják ezren, hogy ők minek örülnének, nem nekik adod. De ha már megvetted, akkor pláne mindegy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!