Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan hívjuk fel a figyelmét egy pasinak?
Figyelt kérdés
kiszemeltem magamnak egy fiút,tetszik is meg minden,de nem tudom,hogy hívjam fel a figyelmét magamra vagy,hogy jöjjön oda velem beszélni...én nem megyek oda hozzá,mert mindig a haverajaival van..és nemtudom mit csináljak...2010. aug. 28. 23:46
11/16 A kérdező kommentje:
Németország...a pasi is német,oda jár suliba ahova én.:)
2010. aug. 30. 14:11
12/16 anonim válasza:
sztem pedig az elsőnek van igaza ha akarna valamit odamenne...
13/16 anonim válasza:
nem tuti hogy odamenne sok olyan csávó van akinek tetszik egy lány de nem mer lépni.... talán egyszer elkellene kapnod tényleg amikor egyedül van.... olyan nincs hogy mindenhova haverjai kisérik... csak 1 kis egyértelmü jelet kellene leadnod felé... pl mikor nézed rádnéz mosolyogj rá... ha visszamosolyog akkor már elvileg neki kellene odamenni hozzád.... mert egyértelmüek a jelek
14/16 A kérdező kommentje:
20:13 köszönöm...azóta már nem egyszer flörtöltünk,meg a mosoly is megvolt ismét..
2010. szept. 1. 20:59
15/16 anonim válasza:
cici, popó domborítás stb. :D
16/16 A kérdező kommentje:
Manapság a pasik nem bátrak.. és aki az írta nem akart semmit,az nagyon tévedett..: ))
2011. dec. 16. 17:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!