Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lesz ma egy randim, de mostaná...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lesz ma egy randim, de mostanában elég zárkózottnak érzem magam. Hogyan lazuljak el?

Figyelt kérdés

Néhány hónapja randizgatok, vagyis tavasz óta tartottam egy kis szünetet, mert az utolsó randijaim nagyon rosszak voltak, legalábbis én úgy éltem meg őket. Eleinte nem volt gond, meg a meglevő ismerőseimmel/barátaimmal el tudok beszélgetni bármiről, de egy idegennel egyre kevésbé megy ez offline. Tinder randirról van szó egyébként.

Az utolsó randijaim nem voltak jók. 2 olyan srácba is belefutottam, akik a randin közölték, hogy amúgy van gyerekük, meg az exeket szidták végig.. Volt egy srác, aki nagyon hallgatag volt, még nálam is jobban és úgy kellett őt beszéltetnem, kérdezgetnem, de 1 szavakkal válaszolt.. A legutolsó meg nagyon beszédes volt, de kb alig tudtam hozzászólni a beszélgetéshez, annyit beszélt. Meg olyan témákról, hogy tök hülyének és butának éreztem magam mellette.

Meg mostanában ha barátokkal vagyok, akkor is olyan hallgatagnak, csendesnek érzem magam.

Ma lesz egy randim, egy nálam 9 évvel idősebb férfival, aki eleinte beszédes volt, meg lazának is tűnik, de mióta megbeszéltük a randit, nem sokat írunk. Persze tapadni sem akarok, mert tudom, hogy dolgozik. De így kicsit félek attól, hogy személyesen mennyire lesz gördülékeny a kommunikáció. Meg a legutóbbi rossz tapasztalatok miatt is van bennem egy félsz, hogy megint kuka leszek és kb képtelen leszek normálisan megszólalni... :D

Hogyan tudnék lelazulni, visszatalálni a régi, beszédes önmagamhoz? Nem akarom leírni magam elsőre azzal, hogy csendes vagyok. Mert hát nyilván azért fontos az első benyomás.

Egyébként 26 éves vagyok, ha ez fontos.

2021. aug. 6. 15:44
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Csendesebb vagyok én is, de ha a megfelelő pasival randizol, hidd el hogy beindul a beszélgetés, nem fogsz szorongani. Jó néhány pocsék randin vagyok túl, ahol nem igazán találtuk a hangot, voltak kínos csendek. A sok béna között majd jön egy olyan is, akivel repül az idő. Csak nyugi.
2021. aug. 6. 15:55
 2/4 A kérdező kommentje:
Jól sikerült :)
2021. aug. 6. 23:18
 3/4 anonim ***** válasza:
Na, hajra :)
2021. aug. 7. 13:39
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszi, remélem ő is így gondolja:)
2021. aug. 7. 14:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!