Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kedves Lányok! Mit tanácsoltok egy olyan 22éves srácnak akinek nem volt még bnője, de félénk, visszahuzodó és nehezen oldódó tipus. Illetve az önbizalma is nulla. Nektek ez bejönne?
Figyelt kérdés
Tényleg csak olyan írjon aki segíteni szeretne..2010. aug. 28. 22:42
21/23 anonim válasza:
én az internetes társkeresőket ajánlom neked! ott picit könnyebb lesz, és ha sikerül elérni, hogy egy kedves csaj válaszoljon, akkor az első találkozóig úgyis beszéltek párszor, és addigra feloldódsz! megértem a félelmeidet, mert sajnos irtó bunkók a mai lányok, és csak a pénzre mennek...mondom ezt úgy, hogy én is lány vagyok
22/23 anonim válasza:
Az ilyen srácok nem jönnek be a lányoknak. Ez tapasztalat, mert én is ilyen vagyok sajnos, bár próbálok megváltozni...
A lányoknak FÉRFI kell, nem punc.i.
23/23 anonim válasza:
remélem azóta már tökösebbek lettetek...
válaszolók, kérdező hogy alakult az életetek azóta?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!