Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Kedves Lányok! Mit tanácsoltok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kedves Lányok! Mit tanácsoltok egy olyan 22éves srácnak akinek nem volt még bnője, de félénk, visszahuzodó és nehezen oldódó tipus. Illetve az önbizalma is nulla. Nektek ez bejönne?

Figyelt kérdés
Tényleg csak olyan írjon aki segíteni szeretne..
2010. aug. 28. 22:42
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
Hát mert jó szám :) ennyi nem elég?:D
2010. aug. 28. 23:45
 12/23 anonim ***** válasza:
En valoban segiteni szeretnek!Keress meg ha erdekel.Lany vagyok:)
2010. aug. 29. 00:59
 13/23 anonim ***** válasza:
hmm kb énis ilyen vaok...de inkább a kőrülöttem lévő emberek véleményétől(te nem ettől??)...akk nyugodt lennék ha mondjuk csak 2esben lennék aval a személyel:)
2010. aug. 29. 01:07
 14/23 anonim ***** válasza:
amugy meg van 80as dk-m az első kedvéért mondom xP
2010. aug. 29. 01:09
 15/23 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy velem van a baj, de bukom az ilyen srácokra. Ha sarokban ülős, csendes kicsit béna.. egyszerűen felizgat:D rögtön odamegyek próbálok beszélgetni, esetleg kikezdeni vele, zavarba hozni... persze tudom, h belőlem nem rohangál túl sokan világon, de hidd el h van akinek tetszeni fogsz akármilyen is vagy:)
2010. aug. 29. 04:30
 16/23 anonim ***** válasza:
4:30 Én is pont ugyanilyen vagyok. Inkább a csöndesebb, félénkebb fiúk jönnek be. Nem minden csajnak a nagyarcú macsók kellenek. És nekem sem volt még senkim. 22/L
2010. aug. 29. 08:59
 17/23 anonim válasza:
Vegyél fel valami jóféle öltözéket, állapítsd meg, hogy jól nézel ki, igyál egy kis (!) önbizalomnövelőt és gondolj arra, hogy aztarohadt, kéne valaki! Valószínű előrébb jutsz, mint a gyikosokkal, akik szerint te jó ember vagy.
2010. aug. 30. 21:17
 18/23 anonim ***** válasza:

Mindegy, csak pénzed legyen kisöreg :D!

Á, amugy csak segiteni szeretnék.

Szerintem szedesd fel magad. Sok olyan lány van, akinek nem kellenek a macsók. Keress és találj. Járj el mindenhova. Keress egy barátot és ketten már nyerők vagytok.

Legyen három olyan tulajdonságod, amiről tudod, hogy kell a lányoknak.

Pl sok félénk srác olyan bujós, ami tetszik nekünk. vagy ilyenek.

2010. nov. 27. 16:55
 19/23 anonim ***** válasza:
1űveg tőmény pia aztán olyan bátor leszel,hogy még Voksán Virágot is felhuzod.
2010. nov. 27. 17:24
 20/23 anonim ***** válasza:

Bocsi ha már írták,de nem olvastam el a válaszokat.

Kezdj mondjuk kondizni és ha látod,hogy jó tested van vagy kockás a hasad akkor máris megjön az önbizalmad.

Nézz divatlapokat még ha ciki is,mert sok jó öltözködési tipp van benne,ha esetleg nem lenne jó izlésed.

Próbálj meg olyan társaságba keveredni ahol nem kockák és tutyimutyik vannak,hanem "férfias férfiak",hátha ellesel tőlük valamit és beleveted magad az életbe;)

2010. nov. 27. 17:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!