Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány éves kortól van az amikor már végleg nem lehet barátnőt szerezni?
Figyelt kérdés
Már 18 éves vagyok és kezdem azt érezni hogy ebbe a korba már nem tudok mert nincs semmi tapasztalatom benne. Kb.ilyen lehetetlennek érzem az egészet2021. aug. 4. 23:29
3/13 anonim válasza:
Mindenkinél máskor jön el. Van aki már 18 évesen feladja, van aki 30 évesen. Attól függ meddig reménykedsz. :D De az se jobb ha lesz, és kifacsarja a szíved, használ amíg kedve tartja, aztán eldob.
4/13 anonim válasza:
Tudom, hogy jogilag felnőttnek számítasz, de ez a kérdés erősen tini kategória.
5/13 anonim válasza:
Amig nem haltál meg sosem késő. Rinya helyett meg tanuld meg h kell.
6/13 anonim válasza:
Nekem az első barátnőm 20 éves koromban volt, az utolsó szerintem a halálom napján lesz:)
8/13 anonim válasza:
18 éves vagy? Hát nem! Az életednek vége!
9/13 anonim válasza:
Mikor már nem ál fel akkor késő. Addig nem.
10/13 anonim válasza:
Ezbhalálhoz kötötr, nem korhoz. De lehet, hogy még szellemként is összejöhetsz egy másik szellemnel, nem tudom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!