Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet ismerkedni egy koncerten?
Persze konkrétan most nem nagy koncertre gondoltam, hanem olyan hogy (szabadtéri) rendezvény ahol egy részen több zenekar/énekes is fellép. És arra vagyok kíváncsi, hogy az ilyen helyeken, hogyan lehet a legjobban ismerkedni lányokkal. Mert nekem már mondtak olyat hogy nem érdemes, mert úgyis csak a kedvenc előadójuk miatt vannak ott, s csak ő érdekli őket, de tudom hogy nem így van. A kérdésem tehát:
Mik a legjobb ismerkedési módszerek az ilyen helyeken?
Naoszt.. VÓÓÓTÁ FENN SZOMBATON???
Vagy: szia kislány. jól nézel ki. elestél?
bizonyos jellegű koncerten melléverődhetsz, átkarolhatod (mikor az egész közönség ezt csinálja), majd továbbléphetsz...
megkínálhatod a csapoltsörödből (vagy ha nagyon gentleman vagy és pénzed is van meghívhatod vmire)....
megkérdezheted, felül-e a nyakadba...
megvédheted pógótól, másik - tolakodó - sráctól...
megjegyezheted, h csíp a haja, mikor rázza a fejét, bár ezt csak a megfelelő módon, h ismerettség felé lendítsen előre...
Hát ez történetesen semmilyen Rock koncert, hanem egy rendezvény ahol több előadó is fellép.
"Magyar Dal Napja", nem tudom ez mond-e neked valamit.
Ahol hangsúlyozom, a mai kedvencek lépnek fel :) ....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!