Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha nem jön be nektek valaki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha nem jön be nektek valaki 1. randin akkor elhívjátok egy 2.-ra?

Figyelt kérdés
2021. aug. 2. 13:59
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem valószínű.
2021. aug. 2. 14:01
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Részemről udőpocsèkolàs

Bár vannak olyanok akik szoktak adni mèg esèlyt a dolognak

2021. aug. 2. 14:04
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Azt szokták mondani, hogy kb. az első 7mp alatt eldől, hogy tetszik vagy sem a másik. Nekem kb. ennyi idő kell. Onnantól kezdve már csak a puhatolózás megy.

Ha első randin nem tetszett, akkor nagy valószínűséggel a másodikon sem fog tetszeni.

2021. aug. 2. 14:18
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
A "nem jön be" sok mindent jelenthet, az "visszataszító"-tól a "nem vett le teljesen a lábamról"-ig. A vonzalom hosszabb távon is kialakulhat, ha érzel legalább némi kezdeti szimpátiát a másik iránt. Ez utóbbi esetben érdemes lehet adni egy második randit az illetőnek.
2021. aug. 2. 14:31
 5/8 anonim ***** válasza:
Nemet is írhattattatok volna 🙂
2021. aug. 2. 14:40
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Én már nem. Fiatalabb koromban előfordult, volt hogy össze is jöttem így valakivel 3x is. Mikor úgy nagyjából minden stimmelt, szimpi volt a másik, éreztem rajta, hogy jó ember és nagyon szeretné ezt a dolgot miközben én bizonytalan voltam. Talán erre mondják, hogy"nincs meg a kémia"

Mindig az lett a vége, hogy pár hét, hónap múlva vakarózni kezdtem, hogy nem vagyok a bőrömben, nem érzem jól magam vele, akkor is, ha amúgy minden ok lett volna. Valahogy az is zavarni kezdett kis túlzással ahogy vette a levegőt.

Szakítottam és jól megbántottam a másikat.

Így 35 évesen nem megyek már ilyenbe bele. Megtanultam, hogy ha nincs rögtön kémia, nem is lesz, sőt.

35N

2021. aug. 2. 14:52
 7/8 anonim ***** válasza:

Ffi voltam

2021. aug. 2. 15:34
 8/8 anonim ***** válasza:
Ahogy a 6. 31 N
2021. aug. 2. 17:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!