Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ilyenkor mi van? Most nekem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ilyenkor mi van? Most nekem kellene ráírnom?

Figyelt kérdés

Megismertem egy srácot tinderen. Pár napig ott dumcsiztunk, majd elkérte az insta és fb elérhetőségemet, hogy azokon a platformokon folytassuk. Instán be is követett, én vissza is követtem, de azóta semmi.

Nem írt se instán, se facen, de azóta még a tinderen se. Eskü nem értem az ilyet, akkor minek kérte hogy folytassuk máshol, ha aztán egy szót nem ír. Ilyenkor mi van?

2021. aug. 1. 07:10
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Írj rá, nincs veszteni valód🤷🏻‍♀️
2021. aug. 1. 07:21
 2/6 anonim ***** válasza:
55%
Eleve nem mészbúkozni kellett volna, hanem élőben találkozni. A lájkok nem fognak megdugni. Kuka.
2021. aug. 1. 07:44
 3/6 anonim ***** válasza:
88%
Megnézte a fotóidat és döntött.
2021. aug. 1. 07:53
 4/6 anonim ***** válasza:
Talán csak arra kíváncsi, hogy érdemes-e időt áldozni rád. Hülyeség lenne mindig neki kezdeményeznie. Ha érdekel téged, akkor írjál rá és majd látod, hogy hogyan alakulnak a dolgok.
2021. aug. 1. 08:46
 5/6 anonim ***** válasza:
67%

Nem tudjuk, addig hány fotót látott rólad, lehet, hogy tényleg nem tetszett neki a többi, ha nem is lájkolta egyiket sem.

Az is lehet, hogy menet közben talált valaki mást.

Hány napja volt ez?

Én mindenesetre biztos nem azt gondolnám, hogy várja, hogy írjak.

Régen mikor egy srác ilyet csinàlt, direkt ráírtam, hogy kellemetlenül magyarázkodnia kelljen, ha már pont egy korrekt lezárás elöl akart elmenekülni.

2021. aug. 1. 09:02
 6/6 A kérdező kommentje:
Most is töltögeti fel a képeket hogy nyaralni van. Mondjuk múlt héten is elutazott és akkor volt ideje írogatni.
2021. aug. 1. 10:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!