Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Randiznátok olyan férfival,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Randiznátok olyan férfival, aki sokkal okosabb mint ti?

Figyelt kérdés

2021. júl. 31. 12:00
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
96%
Ez buta kérdés. Senkinek nincs a homlokára írva, hogy mennyire okos. Ilyesmit max. évek távlatában lehet kideríteni.
2021. júl. 31. 12:02
 2/11 anonim ***** válasza:
95%
Mit jelent az "okosabb"? Egyébként nem a kevésbé intelligens felet szokta ez zavarni.
2021. júl. 31. 12:06
 3/11 anonim ***** válasza:
84%
Asszem nincs ilyen férfi.
2021. júl. 31. 12:09
 4/11 anonim ***** válasza:
Én csak olyanokkal.
2021. júl. 31. 12:10
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
És hogy mérjük azt hogy valaki okosabb? Ha én tájékozottabb vagyok egy témában mint te, pl legyen az mondjuk a villamos gépek és hajtások, akkor én okosabb vagyok? Pedig én meg lehet nem értek a főzéshez, te meg igen.
2021. júl. 31. 12:17
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

randiznek persze, mar ha az okossag nem fontoskodo okoskodast takar, hanem valodi intelligenciat. mondjuk ‘sokkal’ okosabb nem lehet, mert azert nem erzem magam sem sikhulyenek.

de onmagaban ezen semmi nem mulik.

2021. júl. 31. 12:24
 7/11 anonim ***** válasza:
Tudtommal nem szokott mérvadó lenni , hogy okosabb legyen , inkább az jellemző , hogy kiegèszítsèk egymàst
2021. júl. 31. 12:33
 8/11 anonim ***** válasza:
62%
Én direkt mindig sokkal intelligensebb férfit kerestem magam mellé. Így tudok felnézni rá.
2021. júl. 31. 13:07
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Nincs ilyen, mert mindenki más területen jó. Én irodalomban, más művészetekben, társadalom tudományokban, nyelvekben kiemelkedően jó vagyok. Van akit ez zavar is. De nem tudnék hozzá szólni sem mérnöki dolgokhoz, természettudományhoz csak egy kicsit és diszkalkúliám van tehát eleve nehezen számolok. (Mondjuk erre van a számológép). Tehát egy csomó olyan férfi van, aki bizonyos területeken sokkal de sokkal jobb nálam. De ők meg nem tudnak elemezni egy verset, színdarabot, nem beszélnek több nyelven, nem értenek filozófiai, pszichológiai kérdésekhez, fele annyit sem olvastak, mint én. Ha lenéz engem ezekért, nem randiznék vele. Ha tiszteletben tartja, hogy az én szakterületem (szó szerint) más, akkor tudnék vele randizni. Tehát a kérdés az, hogy ő hogyan viszonyul hozzám.
2021. júl. 31. 14:06
 10/11 anonim ***** válasza:

Én biztos , hogy nem!

31/F

2021. júl. 31. 14:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!