Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hova hívjak el randizni egy 30 éves komoly és nagyon elegáns nőt?
Ha gazdag lennék és elegáns, én bizony a Gundelbe vágynék...
Itt csak csóró szakadékok válaszolnak, nekünk tökéletes a catcafé meg hasonló helyek, fogalmunk sincs a gazdagok életéről, sajnos :(
Képzeld én egész jó családba születtem és gyerekkori barátaim nálam magasabb körökből valóak.. Bizony, együtt jártunk szórakozni koncertekre, illetve ugyanúgy beülnek bárhova, csak kicsit sznobok, pl volt egy menő vegán szendvicskrémes, halál rossz íze volt, de megették és dicsérték is, mert épp menő volt akkoriban.. Alapvetően viszont ugyanúgy beülnek több helyre most, és pont 29-30asok vagyunk.
Nyugodtan menjetek bárhova, gondolom sznob csaj nem kell, elég, ha különleges, érdekes helyre viszed, hogy el tudjon vele dicsekedni. Persze mi csak erős állami gimibe jártunk, senki sem volt magánsulis és a nagyon befolyásos, normális szülők figyeltek arra, hogy ne szálljon el senki gyerekével a ló(csak kicsit).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!