Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hova hívjak el randizni egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hova hívjak el randizni egy 30 éves komoly és nagyon elegáns nőt?

Figyelt kérdés
27 vagyok, az eddigi barátnőim egyetemisták/frissen végzettek voltak, tökéletesen megfelelt egy átlagos étterem, cukrászda, vagy állatkert. De most ismerkedem neten egy nővel, 30 éves, komoly egzisztenciája van, nagyon elegáns. Ti hova vinnétek el? Valami extra étterem, esetleg az túl elcsépelt?
2021. júl. 31. 11:54
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
20%

Ha gazdag lennék és elegáns, én bizony a Gundelbe vágynék...

Itt csak csóró szakadékok válaszolnak, nekünk tökéletes a catcafé meg hasonló helyek, fogalmunk sincs a gazdagok életéről, sajnos :(

2021. júl. 31. 19:38
 12/15 anonim ***** válasza:
72%
#11 Ezért nem hív Téged senki sehova! :D
2021. júl. 31. 19:40
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Nem mondanám magam csóró szakadnék mérnökként. Én ajánlottam a vip mozit.
2021. júl. 31. 19:46
 14/15 anonim ***** válasza:

Képzeld én egész jó családba születtem és gyerekkori barátaim nálam magasabb körökből valóak.. Bizony, együtt jártunk szórakozni koncertekre, illetve ugyanúgy beülnek bárhova, csak kicsit sznobok, pl volt egy menő vegán szendvicskrémes, halál rossz íze volt, de megették és dicsérték is, mert épp menő volt akkoriban.. Alapvetően viszont ugyanúgy beülnek több helyre most, és pont 29-30asok vagyunk.

Nyugodtan menjetek bárhova, gondolom sznob csaj nem kell, elég, ha különleges, érdekes helyre viszed, hogy el tudjon vele dicsekedni. Persze mi csak erős állami gimibe jártunk, senki sem volt magánsulis és a nagyon befolyásos, normális szülők figyeltek arra, hogy ne szálljon el senki gyerekével a ló(csak kicsit).

2021. júl. 31. 19:47
 15/15 anonim ***** válasza:
73%
Igazad van #12-es, engem már nem hív senki sehova sem, 20 éve van párkapcsolatom, amiből 15 év házasság :D
2021. júl. 31. 21:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!