Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mi a véleményetek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek?

Figyelt kérdés
Összejöttem a munkahelyemen az egyik kolléganőmmel aki házas van 3 gyereke. A férje külföldön dolgozik nagyon ritkán jár haza. A kolléganővel napi szinten beszélünk találkozunk együtt vagyunk. Mindig mondja nekem hogy szeret törődik velem nagyon is sokat. Viszont ha a férje itthon van mint akit kicseréltek teljesen elhidegül. Tervezné velem a jövőt de mint aki a férjének akár megfelelni nem tesz semmit hogy jobb legyen. Mert állítólag nem szereti a férjét de mégis a kedvében jár. Lehet hogy csak pótlék vagyok neki csak szerető?
2021. júl. 31. 05:48
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Le írtad a kérdésedre a választ. Magadnak megvalaszoltad. Játszik veled, dehogy hagyja ott a férjét. Te jó vagy neki addig amíg a férj haza nem jön végleg és utána dob. Nem értem milyen válaszra vársz?
2021. júl. 31. 05:56
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Ne ámítsd magad, amíg így viselkedik.

40F

2021. júl. 31. 06:12
 3/8 anonim ***** válasza:
44%
Se pótlék, se szerető. Te vagy aki eltartja a purdét, amíg a felelős oda van nyaralni. Szaknyelven az ilyet hívják bohócnak...
2021. júl. 31. 06:53
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy mit csinálnál 3 gyerekkel?
2021. júl. 31. 09:22
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Neki csak egy kuki kell a lába közé amig nincs itthon apuci
2021. júl. 31. 10:40
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Igen, csak szerető vagy. Miért is foglalkozna veled, mikor hazatér a jól kereső gyerekei apja?
2021. júl. 31. 11:56
 7/8 A kérdező kommentje:
Nem tartom el a gyerekét. A nőre sem költök egy forintot sem. Nem viszem drága helyekre. Inkább ő költ rám mert kapom tőle az ajándékokat. A férje pedig egy nulla egy tanulatlan semmihez nem értő ember akinek még jogosítványa sincs
2021. júl. 31. 20:25
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Valószínűleg te sem vagy egy éles kés a fiókban, hiszen az a nő, aki ilyen férjet választott, utána téged választott, de még őt is többre tartja tőled. :D
2021. júl. 31. 22:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!