Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Furcsa lenne számotokra, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Furcsa lenne számotokra, ha kiderülne, hogy a férfinek/nőnek, akivel randizgattok, nincsenek barátai?

Figyelt kérdés
Bennem kicsit megszólalt a "vészcsengő", mert nehezen tudom elképzelni, hogy az ember élete első 20-30 évében egyetlen emberrel se tudjon vagy akarjon mély barátságot kialakítani és kicsit gyanakszom, hogy esetleg az ő személyiségében lehet valami olyan, ami miatt alkalmatlan a hosszú távú kapcsolatok fenntartására. Vagy szerintetek nincs ebben semmi különös?
2021. júl. 28. 19:37
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Nekem voltak barátaim, de ilyen-olyan indokok miatt ezek megszakadtak. Így ma már elmondhatom, hogy nincs barátom, max haverjaim akikkel pedig a távolság miatt nem tudok mindig találkozni. Egy kezemen meg tudom számolni hányan vannak.

De a hosszú kapcsolataim rácáfolnak a kérdésre, mert nem függ össze a barátok száma a párkapcsolatok sikerességével.

2021. júl. 28. 21:14
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Attól hogy valakinek nincsenek barátai, még nem azt jelenti, hogy valami "dilije" van. Ettől pedig még lehet nagyon jó szerető és barát a kapcsolatban. :)
2021. júl. 28. 21:16
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Ez csak annyit jelent, hogy zárkózott személyiség.
2021. júl. 28. 21:25
 14/14 anonim ***** válasza:
100%

Én 13 évesen költöztem ki külföldre. Nagyon nehéz volt barátságot kötni. Később lettek de nem hosszú távúak. Vége a sulinak, vagy új munkahely, mindenki máshová kerül az életben és új emberekkel ismerkedik meg.

Most van férjem, már 3 éve, tervezzük a gyerekeket.

Nem hiszem hogy velem van a baj ha 3 évig el tud viselni valaki és babát is szeretne.

Szóval a lényeg: Valakinek úgy hozza a sors , valakinek nem..

2021. júl. 28. 21:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!