Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogy fogadnátok, ha randizgatt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy fogadnátok, ha randizgattok egy csajjal és ő közben lefeküdt egy másik pasival?

Figyelt kérdés
Még nincs kimondva, h járunk.
2021. máj. 18. 13:05
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
97%
Ott lenne vége a dolognak.
2021. máj. 18. 13:08
 2/12 anonim ***** válasza:
81%
Szó nélkül tiltanám, törölném mindenhonnan, és többet hallani se akarnék róla.
2021. máj. 18. 13:09
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
randiztok? És ő ezt tudja? Abban az esetben, ha komoly célzattal ismerkedtek, akkor gáz a hozzáállása, ha pedig a lesz majd valahogy célzattal, akkor leszarnám, és én is annyi energiát fektetnék bele, mint ő, és másokkal is találkozgatnél.
2021. máj. 18. 13:10
 4/12 anonim ***** válasza:
53%

szerintem nagyon illemtelen dolog volt, mert így ő ezzel a húzásával azt üzeni feléd, hogy nem számítasz neki semennyire, és majd azzal meg is magyarázza hogy még nem voltatok egy pár.....

írnék neki egy pár soros üzenetet hogy ez nekem rohadtul rosszul esett, aztán letiltanám mert úgyse írna olyat amiben belátná a dolgokat hanem cinikusan beszólna, amire semmi szükségem, és keresnék olyan lányt aki inkább x éve nem volt senkivel, azzal talán nem lövök mellé

2021. máj. 18. 13:21
 5/12 anonim ***** válasza:
34%

Szerintem te többet képzelsz bele mint ő

Valószínűleg nem akar semmit tőled

Nem jöttél be neki

Mellesleg honnan tudod kivel kufircol?

Megbeszélte veled mint 1 jó barátnőjével? 😁

2021. máj. 18. 13:24
 6/12 anonim ***** válasza:
60%
Megszakítanám vele a kapcsolatot. Egy bizonyos kor felett már nem igazán vonzóak az efféle kis rib@cok.
2021. máj. 18. 13:25
 7/12 anonim ***** válasza:
80%
Hát, ha az a pasi azért akar velem randizni esetleg mert meg akar d*gni és semmivel sem nyűgözött még le, akkor azt mondanám, hogy simán lefeküdnék az exemmel, ha úgy akarom és teljesen jogtalanul sértődik meg. Viszont ha komolyan akarna engem és látnám rajta, hogy tényleg igyekszik, akkor eszembe sem jutna, hogy lefeküdjek mással.
2021. máj. 18. 13:36
 8/12 anonim ***** válasza:
45%
hát, aki azt gondolja hogy 50%-ot ér az a válaszom miszerint illemtelen dolog ilyet tenni, az sok mindent elmond, és a lepontozók mind nők akik azt a tábort erősítik amelyikre most gondolok éppen.... :S
2021. máj. 18. 13:47
 9/12 A kérdező kommentje:
Én mindenkinek zöld kezet adtam.
2021. máj. 18. 13:53
 10/12 anonim ***** válasza:
91%
Lehet, hogy 'régimódi' vagyok (bár fiatal), de én ha randizok valakivel, ott csak arra az egy emberre koncentrálok és nem pörgetek többet. Nekem offos az ilyen. Már ebben különböznek a nézeteink.
2021. máj. 18. 13:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!