Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit jelent ez? Ennyire kétségbe vagyok esve, esetleg kapcsolat függő vagyok? Van más is ezzel így?
Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy számomra vonzó minden, ami természetes egy nőben (de tényleg minden, testalkattól teljesen függetlenül) - mindaddig, amíg a "gazdája" kellő érzelmi intelligenciával rendelkezik, és ápolt.
Számomra a külső sosem volt elsődleges preferencia.
Mennyire tekinthető ez normálisnak? Ti hogy vagytok ezzel?
2021. júl. 28. 12:20
1/10 anonim 

válasza:

Tehát a bugyiból kikandikáló szőrmekutya is nyerö nálad?
2/10 A kérdező kommentje:
:D
Igen, ha megfelel az általam meghatározott kritériumoknak.
2021. júl. 28. 12:28
3/10 anonim 

válasza:

Én is így vagyok vele. Mondjuk nekem állandó párkapcsolatom van. De példuául párválaszttásnál egyáltalán nem volt elsődleges szempont, így interneten ismerketünk meg. A randin láttam először, azóta együtt vagyunk 15 éve.
4/10 anonim 

válasza:

Akkor, ha fésülgetem a szőrmekutyát, meg balzsamozom az még okés?😂
5/10 anonim 

válasza:

De akkor jössz velem strandra 😂
6/10 A kérdező kommentje:
3: Ennek örülök, sok boldogságot nektek!
4-5: De csak, ha nem ugat, és a kicsit harap :D
2021. júl. 28. 12:47
7/10 A kérdező kommentje:
*egy
2021. júl. 28. 12:47
8/10 anonim 

válasza:

Miért jelentené azt, hogy kétségbe vagy esve, ha számodra sok nő vonzó és nem teszed túl magasra a mércét? Én nőként pl. a mások által csúnyának tartott pasikra indulok. Nem azért, mrt nem találnék mást, hanem mert pl. a kövérekre vagy az egyéb rondább férfiakra tudok beindulni. Amúgy nekünk könnyebb dolgunk van párválasztásnál, mint a nagyon igényes embereknek. Én se vagyok szép, de pasi nélkül még sose voltam. Ja és én se borotválom magam állandóan. Van mikor szőrösre hagyom a puncit. Párom így is imádja kényeztetni...
9/10 A kérdező kommentje:
Egyetértek, detto, és örülök, hogy hasonlóan egészséges értékítélettel rendelkezel! Jól összefoglaltad, nektek is boldogságot!
2021. júl. 28. 13:35
10/10 anonim 

válasza:

Köszönöm, viszont kívánom neked is, hogy sikered legyen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!