Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ez ilyenkor most jó jelent?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez ilyenkor most jó jelent?

Figyelt kérdés

16f vagyok és van egy 16L aki teccik nekem.

Kihívtam sétálni egy párszor,de akárhányszor hívom ki minid izgul. Végig remeg a keze,nem mer szemembe nézni,és mondta,hogy ugye 11-kor találkoztunk,de ő már reggel 5 kor felkelt,mert annyira izgult,hogy nem bírt aludni :)

Van közöm a dologhoz,hogy így viselkedik vagy csak ennyire fél? Létezik,hogy bejövök neki ? És am rohadt féltékeny. Akármikor egy másik lány kerül szóba tiszta idegbeteg lesz:S Ismered ? beszéltél már vele ? bejön neked ? Kimész vele sétálni? Szal teljesen megbolondul aminek én örülök,mert más fiúnál nem csinálja ezt. Van egy másik fiú aki akárhányszor mondja neki,hogy van egy lány őt ez nem érdekli. Mindig azt mondja,hogy ő majd szurkol.Nekem ilyet csak akkor mondott mikor még alig ismert. Miután megismert már nem hallok ilyet,hogy:szurkolok nektek. Akkor ez most azért van mert bejövök neki vagy ne is éljem bele magam ? :/ Légyszi írjatok és ne olyan válaszokat,mint amilyeneket szoktatok,hogy én is szeretk horgászni,meg h eladó egy Opel Omega..... Köszi :)

2010. aug. 28. 08:32
 1/5 anonim ***** válasza:
Beléd van esve mint ló a gödörbe:Pszoval vicccen kivül szeret hidd el szerinted miért kel fel 5-kor?mertnem tud aludni mertizgul mibe menjen hogy nézzen ki vajon tetszeni fog neked?és kicsit (nagyon féltékeny)sztem hivd randira de mond hogy csak akor ha abba ahgyja a féltékenykedést;)sok sikert és ha összejösztök ird meg :D
2010. aug. 28. 08:37
 2/5 A kérdező kommentje:

Köszi a választ :)

De egyet kihagytam bocsi :$

Tegnap kiderült,hogy a barátnőivel rólam szoktak beszélni.

És mikor megkérdeztem akkor szó szerint ezt mondta:

Azt

nem

mondhatom

el

mert

nem

tartozik

rád

:P

Pontosan így ebben a formában,mert emesén mondta :)

Miért nem tartozik rám ?

Azt mondta,hogy nem mondja meg mert egy csajos dolog:/

De ilyenkor most mi van ? Kajamaradékos volt a fogam mikor sétáltunk és azt nevették ? Meg állandóan terelte a szót.

Nagyon nem akarta elmondani -.- Valaki esetleg aki tud lány nyelven ??? :)

2010. aug. 28. 08:43
 3/5 anonim ***** válasza:
gondolom elmesélte milyen aranyos vagy vele ha az vagy vagy ilyesmi vagy mekkora lehet a szerszám.. ilyet meg 110 % hogy nemfog elmondani neked XD
2010. aug. 28. 08:52
 4/5 anonim ***** válasza:
elsö vagyok és 17 csaj nyugi tetszel neki!!!!!!!!! de ne eröszakoskodj ugyse fogja elmondani csak menjetek el többször sétálni hivd meg fagyira vagy üljetek be valahova bármi ebböl szép szerelem lesz de el ne szalasd!!!!
2010. aug. 28. 09:02
 5/5 anonim ***** válasza:
Tetszel neki 100%, ha legközelebb találkoztok, és ha engedi próbáld megcsókolni, ha én szerelmes lennék egy fiúba akit rég ismerek, örülnék neki :)
2010. aug. 28. 16:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!