Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Kinek van jó tapasztalata...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kinek van jó tapasztalata Tinderről?

Figyelt kérdés
Anno fent voltam, és elég jó tapasztalataim vannak, sikerült összehozni elég sok randit, volt amiből komoly kapcsolat is lett. Gondoltam visszatérek, de láttam itt gyakorin, hogy elég sokan rossz véleménnyel vannak róla. Romlott a szint?

2021. júl. 21. 14:31
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Én is visszatérő vagyok. Nem tudom, hogy a "szint" mennyit változott, azt tudom, hogy én sokkal-sokkal tudatosabb lettem abban, hogy kivel érdemes bármit is kezdeni. Pár nap alatt találkoztam valakivel, akivel elég komolyan érdeklődünk egymás iránt, aztán majd meglátjuk, hogyan tovább...
2021. aug. 19. 11:57
 12/16 anonim ***** válasza:
Jó ötlet kb. háromhavonta törölni magad és kis szünet után újrakezdeni. Badoon is ugyanazokat a nőket látom egy év elteltével is, gyanús hogy ennyi idő alatt sem találtak senkit.
2021. aug. 19. 12:10
 13/16 anonim ***** válasza:
10. Én jól kinéző (jóképűbb, magas, rendszeresen sportoló) férfi vagyok és bár a matcheim száma egészen magas, de mivel nem vagyok tökéletes kommunikátor a lányokkal (az a fajta, aki ledumálja róluk a bugyit), ezért nincsenek is sikereim. Barátnőt évek óta nem tudok találni, alkalmi pedig évente jó ha egy-kétszer összejön, de az sem nagyon elégít ki semmiben, csak mégis a semminél több. A jó külső semmit nem ér, ha mellé nem vagy egy magabiztos kommunikátor és/vagy gazdag.
2021. aug. 19. 16:22
 14/16 anonim ***** válasza:
0%

KAMU

ha tényleg jól nézel ki akkor csak mosolyogni kell és egy szavas válaszokat bedobni vagy csak mondani ami eszedbe jut.

ha alacsony lennél és nem lenne jó a tested, akkor fel vagy képes fogni hogy mennyivel több kinlódás és gürizés kell, hogy elérj valamit?

2021. aug. 19. 19:23
 15/16 anonim ***** válasza:

14. Küldtem neked privátban képeket magamról. 21 éves koromig szűz voltam és azóta se megy hű de nagyon a csajozás.

Igen, fel vagyok képes fogni, hogyha alacsony és/vagy csúnya lennék nehezebb lenne. De az egyik idióta régi legjobb barátom is mindenre ezt hozza fel mindig "érvként" beszélgetéskor, hogy én jóképű vagyok és magas, ő pedig alacsony és (szerinte) csúnya, ezért én ne szólaljak meg. Pl amikor mondjuk neki, hogy amúgy igénytelenül öltözködik, szar a higiéniája, a frizurája, vézna/sovány és ezeken mind tudna változtatni, ahogy a személyiségén is. Nem is beszélve, hogy az utcán rendszeresen látok olyan arcú/magasságú pasikat csajjal az oldalukon, mint ahogy kb ő is kinéz.

2021. aug. 19. 19:57
 16/16 anonim ***** válasza:

bocsánat, de nem kell csúnyának lenni ahhoz, hogy nagy nehézségei legyenek az embernek, elég csak mondjuk ilyen 170 centisnek lenni, normál edzetlen alkattal, esetleg nulla arcéllel is.

meg érted nem mindegy, hogy akkor is megfordulsz a nők fejében, amikor még tényleg nulla vagy, VERSUS hogy még akkor is levegőnek néznek, amikor elég sokat kihoztál az életedből (de a kinézetedre továbbra sem illik rá a sablon)

meg igazából azt nem érted meg, hogy téged KIVÁLASZTANAK a nők, engem meg nem. Egész más a dinamikája a dolognak. Ha ki vagy választva, azaz kellesz egy nőnek, akkor nagyon könnyű. És tényleg csak kezdeményezni kell, ez legfőképpen fizikalitásban nyilvánul meg, még beszélni sem nagyon kell hozzá.

Meg gondolom még nagyon az elején vagy, úgyhogy te még ilyen 28-30 éves korodra nagy állat lehetsz, de a manlet fajták még akkor sem.

2021. aug. 19. 20:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!