Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy randi során felfedeznétek Budapest igazi ízeit, mint például a nyugati aluljárós gyros?
Figyelt kérdés
2021. júl. 20. 19:40
11/30 A kérdező kommentje:
Itt úgy látom, mindenki elég válogatós, pedig gyerekként én még az aluljárós gyrost is csak ünnepnapokon kaptam.
2021. júl. 20. 20:52
12/30 anonim válasza:
Én nem gondoltam volna , hogy tényleg komoly ez a kèrdès.😆
De szerintem a a gyros pitàban, annyira jó randi kaja , mint a màkos tèszta
13/30 anonim válasza:
11.-nek.
Gyerekként, ha nem fiúnak születek, nem lett volna mivel játszanom.
De azóta csak lett nőm.
14/30 anonim válasza:
A Déliben van a legjobb gyros, a legjobb extra hot dogot meg Józsefvárosban kapni. Legjobb hely, egyből kiderül, mennyire tökös a pasi.
15/30 anonim válasza:
Borarosra menjetek, ott van finom melegszendvics😊
16/30 anonim válasza:
Budapest igazi íze az, ha felnyalod a Hősök tere kövezetét, meg a Lánchíd oroszlánjának a fejét, aztán kiiszod a Dunát
17/30 anonim válasza:
fasírtós zsömle valami kis boltból..
18/30 anonim válasza:
Nagyvárad téren a török étterembe jobb gyors van, a Pumukli abc oldalán. Igényes hely, ott is le lehet ülni, megenni. Aluljáróba nem veszek max csak fornetit. Illetve van az Orczy parkban egy burgeres. Ott is igényes terasz van a tó mellett, és max 1500ft-ből kijön egy burger. Meg nyugodt hely, szép látvánnyal. Nem az aluljáró mocskában gázoltok a sok igénytelen ember közt.
19/30 anonim válasza:
Hívd meg egy kávéra vmi tisztességes helyre. Az is sokat elmond egy pasirol, hogy hova mentek első randin. Lenyugozni az aluljáróban engem biztos nem tudnal. Sőt kellemetlen lenne.
20/30 anonim válasza:
Persze, utana meg leküldünk egy tüskét a talponállósban
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!