Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek létezik az alábbi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek létezik az alábbi feltételeknek megfelelő lány?

Figyelt kérdés

Életkora: 20-23év

!!Normális!!

nem őrült bulizós

nem dohányzik

nem iszik

Szerintetek létezik még ilyen? Necces, ugye?

2010. aug. 27. 20:08
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
bocsi elirtam az ilyen lányok azért nem találnak senkit mert nem őrult bulizosak 20/L
2010. aug. 27. 20:17
 12/20 anonim ***** válasza:

* A válasz írója 84%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 20:15 vagyok ismét

Ez nem feltétlen igaz, hogy nem találunk senkit mert nem járunk el bulizni. Én eddig túl vagyok egy 1.5 éves kapcsolaton. Mondhatjuk úgy, hogy ez volt az első szárnycsapás. :) Most egy 2 éves kapcsolatom van, ami nagyon jól működik. Nem feltétlen kell ahhoz eljárni bulizni, hogy megtaláld a párodat :)

2010. aug. 27. 20:21
 13/20 anonim válasza:

Nagyon sok ilyen lány van,csak sajnos amilyen szerencsénk van nem találnak egymásra az ilyenek:S

nem cigizek,nem iszok...de azt nem mndom ,hogy nem bulizok...de az miért is lenne baj?!

egy ilyen lány vagyok,fiatalabb kiadásban....még én se találtam magamnak normális fiút

2010. aug. 27. 20:49
 14/20 anonim ***** válasza:

én nem vagyok az eseted

17 vagyok

najó normális vagyok :D

imááádok bulizni

dohányzom

iszom

elba.szott egy lány vagyok dehát istenem van akinek meg ez jön be :D amúgy biztos van ilyen (: csak elég ritka

2010. aug. 27. 21:31
 15/20 anonim ***** válasza:

:) talán 20ból 1

én . nemiszok nem cigizek nem drogozok nem bulizok max ha 1évbe 1x rávesznek , és normális vagyok igy elmondás szerint :) , ne érts félre nem fényezni akarom magam de a körülöttem lévők nem ilyenek 1 valami mindegyikba van de az maximumon

2010. aug. 27. 21:33
 16/20 anonim ***** válasza:
Szerintem van ... :)
2010. aug. 27. 21:45
 17/20 anonim ***** válasza:

szerintem csak a lúzer fiúk és lányok mondják azt hogy nagyon kevés a nem bulizós normális lány/fiú

érdekes én nem vagyok bulizós fiú és eddig volt egy pár szintén nem bulizós barátnőm.

üzenem annak a lánynak aki írta hogy nem ismerkedik neten: nyugodtan ismerkedjen csak itt, mert ha eddig nem tudott összeszedni normális fiút ezután sem fog.

ha nem kellesz sok fiúnak az lehet hogy az elhanyagolt külsőd miatt van (dagadtság is ide sorolható).

változtassatok magatokon!

2010. aug. 27. 21:59
 18/20 anonim ***** válasza:

nem iszom

nem dohányzom

nem bulizok

26 éves vagyok, karcsú és csinos és egyedülálló.

Lehet hogy valami más fogyatékom van?

Vagy nincsenek szintén hasonló pasik?

2010. aug. 28. 22:01
 19/20 anonim ***** válasza:
én iertam hogy nem ismerkedem neten ja és nem vagyok elhanyagolt , csak nem járok sehova most meg fősuli sincs, de már nem sokára mehetek oda :D legalább emberek közt leszek , de ott minden arc ismerős ....
2010. aug. 29. 07:46
 20/20 anonim ***** válasza:

ha nem vagytok elhanyagoltak, akkor miért vagytok egyedülállóak?

én egy csomó (rengeteg) olyan srácot ismerek aki nem bulizós, nem iszik, és nem dohányzik. Jómagam is ilyen vagyok.

Tehát ez nem lehet kifogás hogy kevés ilyen srác van, mert kapásból 6 ilyen van a környezetemben. De ha megerőltetnem magam tudnék többet is mondani

2010. aug. 29. 18:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!