Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lehetnék türelmesebb?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehetnék türelmesebb?

Figyelt kérdés

Másfél hónapja találkozgatok egy férfival, aki lelkes és figyelmes, viszont nem mondaná ki, hogy együtt vagyunk. A testiség nála korábbi tapasztalatok miatt nem megy gördülékenyen (értsd: csók sem volt), viszont közben folyton a férfi ismerőseimmel való kapcsolatokról faggat, és elvárja a monogámiát.

Mâr korábban jeleztem, hogy ez számomra nem jó, mert szeretném látni, hová is tartunk (mire ő, hogy egyértelműen kapcsolat, csak lassú ütemben).

Végül megbeszéltük, hogy inkább hagyjuk egymást. Bennem van, hogy türelmetlen voltam-e, vagy tényleg ne várják heti 3-4 alkalmas találkozás után, ennyi idő alatt semmit. Nem tudom, megérné-e felhozni, hogy folytassuk.

2021. júl. 19. 15:09
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Ez több,mint problémásnak tűnik.

Ha már az elején problémákat kell megoldani,mi lesz később?

2021. júl. 19. 15:12
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Hány éves ez az ember? Itt valami nagyon nem oké. 1,5 hónap, de csók se volt, de azért kapcsolatot akar? Akkor mit csináltok ti, amikor randiztok?
2021. júl. 19. 15:15
 3/5 A kérdező kommentje:
Igen, én is ezért dilemmázom. 23 éves, korábban érte egy trauma, amiből évek óta sem jött ki ezek szerint. Kár, mert ezen kívül minden tökéletes lenne.
2021. júl. 19. 15:19
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Itt van valami komoly defekt... Hagyd!
2021. júl. 19. 17:16
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

A csók egy rendkívül fontos része az ismerkedésnek... Egy normális férfi azért pár találkozás után megejt egy egy próbát...

Szerintem jobban jársz ha nem erőlteted ezt a lelki beteget istápolni...

2021. júl. 19. 18:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!