Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Randiznátok olyan sráccal, akinek már egy igazi barátja sem maradt, de bejön nektek?
Nrkem van 2 lány baratom akikkel 12éve jóban rosszban együttvagyunk. 31éves sracként nagyon nagy hatránynak érzem mert nagyon kevés csaj van aki nem féltékeny. A legrosszabb az,hogy nagyon csinosak a csajok és ez kifejezetten gondot is okozott már..
Valahogy a férfiakkal nem tudok szoros barátságot kialakítani. Vannak kollégáim akikkal összejárunk, mármár barátok vagyunk,de szerintem ez azért van mert sokat vagyunk együtt. A csajokkal viszont teljesen más területeken dolgozunk.
Ismerek ilyen introvertált lanyt akinek egy barátja sincsen és neki ez így teljesen megfelel.
Biztosan megpróbálnám vele, utána látjuk.
Minél idősebb az ember annál nehezebb igazi barátságot kialakítani.
Fontos leírni, hogy a haver nem egyenlő a baráttal.
Nagyon sok haverom van, de igaz barát maximum 3. Ebből nem sok embernek van/maradt meg az idők során.
Ez lehet lakhely-munkahely-iskola-környezet váltás oka is, vagy csak maga az ember. (Nyílván nem egyik napról a másikra)
Sajnos én is elveszítettem már pár barátot az évek során és ettől rossz ember nem leszek.
Nem egyszerű jó igaz barátokra szert tenni. Személyiség függvénye is szocializáció, családi háttér, szociális közeg ahol tanul, dolgozik ezek eredménye kinek mennyi barátja van. Sportolói közösségben lehet még jó barátra szert tenni.
Nekem sok barátom ki ment külföldre és így nem járunk össze. A távolság az minden kapcsolat halála. Van aki közel van még barát, de sokszor kocsmában folyna a barátság ápolása meg cigi melett. De én nem dohányzok, meg a sörözgetés sem a zsánerem. Bort szoktam inni egy - két decit, ha olyan kaját eszek ami emésztéséhez jót tesz. Meg este alvás előtt, mert jót tesz a szervezetnek. Kicsit elkanyarodtam, de millió oka lehet valaki miért nem 'átlagosan szociális.'
Jelenleg egy igaz közeli barátom van akivel tényleg össze-össze járunk bármit el lehet neki mondani. És alap dolog én csak azt hívom jó és igaz barátnak akire az életemet is rábíznám zokszó nélkül.
- Na így kinek hány barátja van igazán?
Van pár igaz barátom, 1 nő is és sok-sok haverom.
Nekem az igazi barátaim fontosabbak mint egy "pár", sajnos sokat csalódtam már a nőkben, mindig próbálták a barátaim elmarni tőlem, pedig velük is foglalkoztam, de teljesen ki akartak sajátítani.
Én nem tartom jó dolognak ha csak a párod van ott neked meg esetleg a család, így nagyon kiszolgáltatott vagy és ha szétmentek tényleg teljesen egyedül maradsz, azonnal menekülsz majd egy hasonlóan beteg kapcsolatba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!