Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok! Randiznátok olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Odüsszeusz92 kérdése:

Lányok! Randiznátok olyan sráccal, akinek már egy igazi barátja sem maradt, de bejön nektek?

Figyelt kérdés
Tehát azért nem egy full antiszoc valakiről van szó

2021. júl. 17. 15:34
1 2 3 4
 11/32 A kérdező kommentje:
#9 A randizás, párkapcsolat már nem a kezdet, tehát ott már nem célszerű hazudni, max szépíteni lehet a dolgokat. Addig ritkán randiznak az emberrel lányok, amíg csak felszínes dolgokat tudnak róla.
2021. júl. 23. 15:44
 12/32 A kérdező kommentje:
#10 Egy esetből általánosítani hiba, még ha érthetően is akadtál ki rá.
2021. júl. 23. 15:47
 13/32 anonim ***** válasza:
11%

#11 Ebben igazad van, viszont akkor sem muszáj mindenre őszinte választ adni. Ha te kérdeznéd őt hogy hány pasija volt eddig, kikkel barátkozik, stb ő is valami valótlan kitérő választ adna hidd el.. A nők nem szeretnek a ilyesmiről beszélni, a férfitól viszont elvárják, hogy számoljon be a magánéletéről részletesen, holott nekik ahhoz semmi közük.

Majd ha eljegyezted sok-sok év múlva akkor lesz hozzá némi köze, de addig ő csak egy kivülálló senki és semmi köze a magánéletedhez. Nyugodtan lehet hazudni neki ilyenkor, max. ha majd komolyabbra fordul a kapcsolat, lesz időd fokozatosan kimagyarázni. A túlzott őszinteség sosem vezet jóra.

Ez olyan mint a kártya, ott sem ajánlott előre kiteregetni a lapjaidat..

2021. júl. 24. 00:29
 14/32 A kérdező kommentje:
#13 Az biztos, hogy a túlzott őszinteség sosem vezet jóra kérdés, hogy mikor mit nevezünk annak.
2021. júl. 24. 15:31
 15/32 anonim ***** válasza:
27%

Nem kizáró ok, de óvatosságra int, hiszen az ember társas lény.

Nincs igényed barátokra? Rossz a személyiséged? Nem vagy hajlandó energiát fektetni a kapcsolatok ápolására? Barátnőt miért szeretnél?

2021. aug. 12. 09:24
 16/32 anonim ***** válasza:
63%

Nem lenne kizáró ok, de azért próbálnám megérteni, hogy miért nincsenek barátai.

Sokat függ a környezettől ha vannak barátai, meg a többi embertől

Az exemnek se voltak barátai, de ő egy jóember volt velem, társaságban tudott viselkedni.

Fél éve randiztam egy sráccal, akinek szintén nem voltak barátai. Fura ember volt, látszódott rajta, hogy unatkozott, ezért non-stop írt nekem, ha nem válaszoltam rögtön, kérdőre vont. Egyszer elmentem valahova a barátaimmal nyaralni (előtte ő hívott, hogy menjünk nyaralni kettesben, én nem akartam, mivel nem voltunk együtt), ő pedig megkérdezte, szégyen nélkül, hogy miért megyek mindenhova a barátaimmal, talán csoportosan szexelek velük? Na, ez volt az ok, amiért kukába ment. Neki nem voltak barátai akikkel járjon ki, nekem igen, és ezt nem értette

Meg kell érteni, hogy miért nincsenek barátai, hogyan viselkedik társaságban.

Nálam nem lenne kizáró ok, ha egy pasinak nincsenek barátai

2021. dec. 24. 09:27
 17/32 A kérdező kommentje:
#16 Szép hogy ilyen nyitottan állsz ehhez, főleg ha sok lehetőséged van. Respekt!
2021. dec. 24. 13:02
 18/32 anonim ***** válasza:
100%

9-es "az ismerkedés elején úgy se jön rá, hogy igazat mondasz vagy sem. Ilyenkor mindig a legjobb oldaladat kell mutatnod, a legelőnyösebben kell eladnod magad kb úgy mintha egy autót árulnál. nyilván ott is az a cél, hogy a lehető legjobb színben tüntesd fel, hogy kelljen a vevőnek."

Más a legjobb oldaladat mutatni, vagy hazudni!

2022. jan. 2. 15:24
 19/32 A kérdező kommentje:
#18 Igen szerintem is ez a lényeg.
2022. jan. 2. 18:02
 20/32 anonim ***** válasza:
100%
9-es ez nagyon nagyon nem oke amit leirtal. Nyilvan nem kell azonnal mindent kibeszelnunk magunkrol egy idegennek, de az hogy barkivel is hazugsagokra alapozzunk barmilyen ismeretseget... Szornyu, ne haragudj de ez borzaszto tanacs.
2022. jan. 2. 23:29
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!