Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok! Most akkor sok férfi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Most akkor sok férfi udvarol minden nőnek vagy csak incel teória?

Figyelt kérdés
2021. júl. 17. 10:17
 1/10 anonim ***** válasza:
89%

A mondatban az egyetlen oda nem illő szó a "minden".

Nem, nem sorakoznak a faxok minden nő mögött. Nem mindenkinek van tele az engedélykérés mappája kéretlen üzenetekkel.

Ez mind társaság, munkahely, közösségi profil függő.

Az én prifilomon nem látni semmit, csak tájképeket. És nem azért, mert csúnya vagyok, csak nem vagyok magamutogató. Gondolom sejted, hogy senki nem udvarol a tájképeimnek.

2021. júl. 17. 10:25
 2/10 anonim ***** válasza:
77%
Sok férfi minden nőnek csak akkor udvarolhat, ha egy férfi sok nőnek udvarul.
2021. júl. 17. 10:32
 3/10 anonim ***** válasza:
82%
Kérdés, mi az a sok, és mondjuk milyen nőről beszélünk. Én átlag alatti nő vagyok (nem bányarém, szóval nem olyan szinten ronda), és nem udvarolnak napi szinten még a csövesek és az útmunkások sem, pedig nem a 4 fal között élek, nincs füles rajtam 24/7, nem gondolom, hogy "ha hozzám szólsz, akkorát kapsz, hogy felnyekkensz a falra" tekintetem lenne. A szép lányoknál el tudom képzelni, hogy ha nem is szólítják le őket naponta, azért jól megbámulják (látom, hogy hogy néznek normálisnak tűnő férfiak is, amikor nyáron a látómezejükbe kerül egy nyáriasan felöltözött, jó testű, szép arcú csaj). Mondjuk én nem vagyok fenn társkeresőn. Ott el tudom képzelni, hogy olyan egybites egyedek, akiknek az a legfontosabb, hogy vkibe belemárthassák a farkukat, mindenkire ráírnak.
2021. júl. 17. 10:33
 4/10 anonim ***** válasza:
82%
Majd ha nem keverik össze az udvarlást azzal, hogy 'benne lenne egy dugásban velem', akkor az incelek közelebb jutnak a világ megértéséhez. Igen, a legtöbb nőt sokan elvinnék egy körre. Nem, a legtöbb nő ezzel minimálisan sincs előrébb. Nem bonyolult.
2021. júl. 17. 10:37
 5/10 anonim ***** válasza:
83%

Mindent leírtak előttem, szerencsére eddig egy kezemen meg tudom számolni, hogy mennyien jöttek oda hozzám (ebbe beleszámít a buliban részegen odajön).

Én örülök neki, hogy láthatatlan vagyok, sőt szeretnék totál az lenni, mert a bunkó beszólogatós emberek viszont megtalálnak (ez már nem udvarlás kategória).

De úgyis ebből is csak az lesz, hogy a nők hazudnak stb stb stb.

2021. júl. 17. 11:15
 6/10 anonim ***** válasza:
8%
Igen
2021. júl. 17. 12:05
 7/10 anonim ***** válasza:
65%
A 4. választ a pasik írják ki a szobájuk falára nagy betűkkel.
2021. júl. 17. 12:07
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Itt az oldalon olvastam egy kérdést, ahol a fiú Facebookon látott egy szimpatikus lányt akinek írni akart. Erre a válaszok mind azt mondták, hogy meg se próbálja, mert úgyis naponta 100-an írnak a lánynak.

Én szerintem nem vagyok csúnya, átlagosnak mondanám magam, a képeim is mindig normálisak voltak és mégis soha egy ismeretlen fiú nem jelölt be, és ismerősök közül se írt rám senki. Én azt mondanám, hogy csak egy bizonyos körben (a nagyon fullos csajok) kapnak sok üzenetet, az átlagos csajokra meg van olyan 0-3 jelentkező.

(Az ilyen utcai "jó a picsád" beszólásokat nem számolom az "udvarol"-kategóriába, bár azt is csak kétszer kaptam meg életemben.)

2021. júl. 29. 16:16
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
#8 sok hapsi összekeveri ezeket a primitív beszólásokat az udvarlással. S persze a nő legyen érte hálás, hogy megtisztelték őt ilyen csodás "bókokkal".
2021. júl. 29. 17:38
 10/10 anonim ***** válasza:
76%
Kevés az érdemi udvarlás. Az “áll rád a faxom” üzeneteket és dickpiceket pedig ne vegyük ide, az az incelek szerint számít csak, pedig szimplán kib#szott kiábrándító. :D
2021. aug. 10. 00:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!