Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan tudnám lemondani a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudnám lemondani a randit, ha ő már ajándékot is vett?

Figyelt kérdés

Történt, hogy szerdán randiztam egy sráccal. Viszonylag jól éreztem magam, de nem volt semmilyen hűha élmény. Gondoltam adok neki még egy esélyt, holnapra megbeszéltünk egy újabb találkozót. Igen ám, de ahogy teltek a napok, nekem egyre kevésbé volt kedvem az egészhez, ráadásul chaten is olyan dolgokat osztott meg magáról, ami alapján egyáltalán nem passzolunk össze. Ő viszont teljesen be van lelkesedve. Tegnap azon törtem a fejem, hogyan adjam úgy a tudtára, hogy nem lesz következő randi, hogy a lehető legkevésbé legyen kínos az egész. Gondoltam majd ma megírom neki szép finoman. Sajnos reggel az az üzenet fogadott tőle, hogy már volt bent a városban, vett nekem egy ajándékot, már csak be kell csomagolnia, és alig várja mit fogok szólni hozzá.

Ez nagyon kellemetlen. Tudom, nekem is előbb kellett volna lépni, de arra sem számítottam, hogy ajándékot vesz nekem, nem szoktak ilyet második randira. Ha elmegyek, és atveszem az ajándékot, majd közlöm hogy bocs, mégsem működik, az gáz. De az is gáz, ha most írok neki, hogy nagyon cuki vagy, de igazából nekem nics kedvem elmenni holnap. Mit tennétek a helyemben?

2021. júl. 17. 09:19
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%

Ez ilyen, egyesek hajlamosak àtszellemülni

Neki már a csalódás aligha elkerülhető.

Mindketten jobban jártok , ha előbb megtörtènik , mert telik az időtök feleslegesen.

Az ajandèkot meg odaadja màsnak, ( remélem csokit vett, így nem lesz vele gondja )

2021. júl. 17. 11:33
 12/19 anonim ***** válasza:
100%

Előző voltam

Ez nem szerelem, csak beleèlès, tudni kell szeparàlni a kettőt fejben.

2021. júl. 17. 11:36
 13/19 A kérdező kommentje:
Nekem nem is lenne probléma a kedvesség, ha hasonlóan el lennék varázsolódva tőle, de nem érzek semmit, azon kívül hogy egyre jobban idegesít ezzel a nyomulással. Hülyén érzem magam, hogy bennem nincs ekkora lendület és gőzöm sincs, nála mitől lett másfél óra beszélgetés után. Nem is ismer. Nem tudom viszonozni ezt a lelkesedést emiatt nem is akarok vele találkozni többet.
2021. júl. 17. 11:36
 14/19 anonim ***** válasza:
100%

Előző megint:Rovidàton szar lesz neki , hosszú távon viszont jót teszel vele ha elmondod neki

Tapasztalat

2021. júl. 17. 11:39
 15/19 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ne érezd rosszul magad emiatt, mert nem tehetsz róla, hogy ajándékot vett neked, nem te kérted őt rá. Tényleg elég clingy lehet a csávó, az ilyeneket jobb mielőbb lekoptatni, mert aztán képtelenség lesz levakarni.

Az ajándékot meg később odaadja valaki másnak.

2021. júl. 17. 12:14
 16/19 A kérdező kommentje:
Írtam neki szépen, hogy nem szeretném folytatni, én nem érzem azt amit ő. Erre most gyozkod, hogy igazából ő sem érez semmit, és bocsanatot kér hogy ennyire rámszállt, de azért találkozzunk. ÁÁÁ
2021. júl. 17. 12:18
 17/19 anonim ***** válasza:

Jó trükk

Dobd be ,oké de csak mint haver :D

2021. júl. 17. 12:21
 18/19 anonim ***** válasza:
Ja bocsi hülyeség , mert ha tényleg nem akarsz tőle semmit , időpazarlas , azt az időt fordíthatnàtok màsra is
2021. júl. 17. 12:23
 19/19 anonim ***** válasza:
100%
Olvasgatom a hozzászólásokat. Általában mindenki nagyon kulturált és értelemes dolgot ír, de a #2 az igazi gyökér. Sosem szabad senkit ilyen módon hitegetni, játszani vale, akármilyen ember is, vagy akármit gondolunk róla. A kérdezőnek pedig annyit, hogy amennyiben már eldöntötte, hogy nem akar második randit, akkor legyen határozott és ne engedjen a nyomásnak. Köszönje meg szépen neki a kedvességet, bókokat, a chat-et és kész. Még ha fülig szerelmes lenne a srác, de még az sem.
2021. júl. 17. 13:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!