Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan tudnám lemondani a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudnám lemondani a randit, ha ő már ajándékot is vett?

Figyelt kérdés

Történt, hogy szerdán randiztam egy sráccal. Viszonylag jól éreztem magam, de nem volt semmilyen hűha élmény. Gondoltam adok neki még egy esélyt, holnapra megbeszéltünk egy újabb találkozót. Igen ám, de ahogy teltek a napok, nekem egyre kevésbé volt kedvem az egészhez, ráadásul chaten is olyan dolgokat osztott meg magáról, ami alapján egyáltalán nem passzolunk össze. Ő viszont teljesen be van lelkesedve. Tegnap azon törtem a fejem, hogyan adjam úgy a tudtára, hogy nem lesz következő randi, hogy a lehető legkevésbé legyen kínos az egész. Gondoltam majd ma megírom neki szép finoman. Sajnos reggel az az üzenet fogadott tőle, hogy már volt bent a városban, vett nekem egy ajándékot, már csak be kell csomagolnia, és alig várja mit fogok szólni hozzá.

Ez nagyon kellemetlen. Tudom, nekem is előbb kellett volna lépni, de arra sem számítottam, hogy ajándékot vesz nekem, nem szoktak ilyet második randira. Ha elmegyek, és atveszem az ajándékot, majd közlöm hogy bocs, mégsem működik, az gáz. De az is gáz, ha most írok neki, hogy nagyon cuki vagy, de igazából nekem nics kedvem elmenni holnap. Mit tennétek a helyemben?

2021. júl. 17. 09:19
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%
Pedig ennek most kell véget vetni, most még kevésbé fájdalmas,... az ajándékot pedig majd oda adja másnak.
2021. júl. 17. 09:20
 2/19 anonim ***** válasza:
6%

Én irnék neki hogy közbe jött egy családi dolog,ma nem érek rá.

A következő dátumokra is irnám h nem jó,vagy ha kérdezi h mikor akkor azt irnám h nem tudom ezt előre megmondanimajd irok.

Aztán 1-2 hét mulva irnék h bocsi de annyi minden közbejött mostanában nincs sem időm sem energiám ismerkedni,egy kapcsolatra

2021. júl. 17. 09:29
 3/19 anonim ***** válasza:
83%

Szerintem semmi olyant ne írj, ami nem igaz!

Nyugodtan írd le, amit ide is írtál...igen, nagyon szarul fog esni neki, de majd tovább lép.

Reméljük az ajándék nem túl személyes, köszönd meg a bizalmát, de ennyi.

Azt hogy cuki volt, még véletlenül se...légyszi...

2021. júl. 17. 09:35
 4/19 Noren1989 ***** válasza:
100%

Maradjunk #1es verziójánál. Vágj a húsba.

De durván.

5/19 anonim ***** válasza:
100%

Írd meg őszintén és ne menj el.

Igen ha elmész, átveszed és megmondod hogy bocs megse az ultra gáz.

Írd meg hogy remélted hogy működni fog, de az elmúlt napokban felerősödött benned hogy nem.

Szépen megfogalmazva. Ennél jobbat nem tudsz tenni.

6/19 anonim ***** válasza:
58%

Az ember szereti elképzelni, hogy ő pótolhatatlan és a hiánya órási károkat tud okozni. Ez a legtöbb esetben viszont egyáltalán nem igaz. Nem lesz semmi baja a srácnak ha nem pont te leszel a következő randija.

Ne hidd el ennyire.

2021. júl. 17. 09:51
 7/19 A kérdező kommentje:
Nem gondolom pótolhatatlannak magam, csak empatikus vagyok+konfliktuskerulo (elég szar kombináció) és fordított esetben nekem is nagyon rosszul esne az ilyen.
2021. júl. 17. 10:01
 8/19 anonim ***** válasza:
100%

Nekem az is furcsa, aki ilyen hamar, ennyire "nyomul", - valós, kialakult érzelmek nélkül.

Ezzel az ajándékkal is csak függővé akar tenni.

Valószínű jól érzed, hogy nem passzoltok.

2021. júl. 17. 10:18
 9/19 A kérdező kommentje:
Igen, nekem is ez a fő bajom. Chaten is teljesen rámfüggött.
2021. júl. 17. 10:33
 10/19 anonim ***** válasza:
84%

Érdekes dolog ez a "függőség", velem is megtörtént. Persze akkor fel se tűnt, csak utólag, amikor ilyen történeteket olvasok, hogy jé, én is ilyesmiket csináltam...

Elkezdtem gondolkodni, hogy vajon miért... több oka is van, kötődési zavar, sok csalódás, szeretethiány... de ami most eszembe jutott, hogy hónapok óta ismerkedek online és iszonyú kevés olyan lány akad, aki valóban kíváncsi, érdeklődő, kedves. Ha egy ilyennel összetalálkozik az ember, akkor szinte azonnal "szerelmes" lesz. Amivel aztán el is ront mindent...

2021. júl. 17. 11:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!