Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha kiderül, hogy a pasas aktívan swingerezett megismerkedésetek előtt?
Legalább 300 alkalommal vett részt ilyen partyn. Volt, hogy 10-en is részt vettek.... De jellemzően 2 nő 1 férfi volt.
Én valahogy viszolygok attól, hogy ezek után randiztál vele és nem azért, mert prűd vagyok, de végigment kb fél Pesten ilyen alapon

"De jellemzően 2 nő 1 férfi volt."
Itt bukik meg a történet. Azt, hogy a nőjét 300-szor megdugták, az még lehetséges is. Talán még párcseréből is össze lehet ennyit hozni. De, hogy az esetek többségében beszált hozzájuk valaki harmadiknak, az ki van zárva.

Nekem nem kéne.
Mondjuk nem is hiszem hogy tudnék neki annyit nyújtani,hogy ne legyen meg az a fajta hiányérzet,ami belehajszolja az ilyesmibe.
Kb tényleg olyan , mintha egy kisváros korosztálybeli összes nőből kb a fele meg lett volna...
Elképzelem,hogy megyünk az utcán,én meg feszítek mellette,mint pók a lucernásba,aztán minden bevásárláskor összefutunk vagy 10 nővel,akit felpróbált.

A swinger alapvetően egyáltalán nem zavar, na de több mint 300 parti? Akkor ott van minden héten hat éve? Azért kissé túlzás. Ráadásul a belépő sincs ingyen, ha tényleg háromszáz partin vett részt szingli pasiként, az 9 millió Ft! Ha párban ment mindig, és a párjával felezték a belépőt, az még mindig több mint 2 millió Ft!
Akárhogy is nézzük, ez azért túlzás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!