Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek mit akart tőlem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mit akart tőlem?

Figyelt kérdés
Van egy pasi a munkahelyemen, akit nem nagyon tudok hova tenni. Volt barátnője de állandóan dicsergetett bokolt milyen jo no vagyok stb. Nem igazán tudtam komolyan venni mert tobb embernek is "csapta a szelet" ugyanebben a stílusban raadasul elottem mar evekkel ezelott is.. mar régebb ota ismerem. Betudtam annak hogy o egesz egyszeruen ilyen. Nem hiszem hogy megcsalta volna a barátnőjét mert eddig amikor kapcsolatban volt nem viselkedett így. leginkabb ugy fogtam fel hogy csak hulyeskedik foleg mert a baratai elott csinalta a legtöbbször. Aztan napi szintuek lettek ezek a dolgok, meg már a baratai is ra celozgattak nekem folyamatosan. kozben megtudtam azt is hogy mar nincs baratnoje de továbbra se reagaltam neki semmit ezekre. Kozben azert visszavett es a popsim meg az alakom dicsergetese meg a "miket csinalna velem" reszletezesebol atment tényleg kedvesbe. Mar inkabb az arcomat dicsergette nem szexualis celzasok voltak.Ha raneztem szinte mindig nézett, volt olyan többször hogy megsimogatott. Aztan arra is volt példa hogy latta rajtam hogy rossz napom van es megkerdezte jobb lesz-e ha megolelget kicsit? Azt mondtam lehet. Aranyos volt tőle tényleg. Akkor is simogatott puszit is kaptam. Azt viszont tovabbra sem mutatom hogy tetszik mert most nagyon nem szeretnek valaki dugokomaja lenni, epphogy tul egy szakitason. Aztan neha megint csak a szokásos dumat kaptam tőle neha meg mar csak egy sziat. Egyszer megkerdezte hogy amugy en is kivanom-e ot legalabb egy kicsit? Ezt is persze a haverjai elott es ezen is csak mosolyogtam egyet. De az a helyzet hogy elkezdett tenyleg tetszeni főleg miota ilyen aranyos volt. Es pont mikor mar kicsit ravettem volna magam hogy mashogy viselkedjek tök mas lett az ő viselkedése. Még mindig néz nagyon sokszor ha lajuk egymást de már nem beszélgetünk annyit igaz kevesebbet is találkozunk. Kicsit tavolsagtarto lett, olyan mintha haragudna is kicsit pedig nem emlekszem hogy megbantottam volna. Szoval szerintetek ezt most miert csinálja? Igazából honapok alatt nem csoda ha feladta hogy barmi is lesz de nekem az sem tiszta hogy mit akart egyáltalán.
2021. júl. 15. 22:15
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Nőként írom, hogy valóban meg akart d*gni, de feladta, mert azért vmennyi tartása van, és nem fog neked könyörögni. Most már ez szerintem veszett ügy neked, ha most te pedáloznál nála, az egyrészt megalázó lehet neked, és max. néhány alkalom jöhetne össze.
2021. júl. 15. 22:24
 2/4 anonim ***** válasza:
48%
Még hányszor teszed fel ezt a kérdést átfogalmazva, unalmas.
2021. júl. 15. 22:26
 3/4 A kérdező kommentje:
Bocs, kettes de ezt nyilván valaki másnak szántad :) es irto kedves is vagy köszönöm a választ :)
2021. júl. 15. 22:30
 4/4 anonim ***** válasza:

Nem akarok ünneprontó lenni de szerintem amikor ilyen kis kedves és aranyos volt akkor is hajtott a szexre. Csak rájött hogy sokkal nagyobb valószínűséggel tud így levenni a lábadról, ami lássuk be azért be is jött valamennyire.

Most meg már azért ilyen mert rajött hogy nem jön össze és sérti az egóját.

2021. júl. 16. 07:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!