Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nők, mit tennétek ha több...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők, mit tennétek ha több hónap randizás után kiderülne, hogy a pasi hazudott, és nem dolgozik semmit, a szülei tartják el?

Figyelt kérdés
Esetleg közben beleszerettetek, de végig hazudott a munkájáról és elhittétek.

2021. júl. 15. 12:40
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
86%
Hazigságért azonnal kidobnám, főleg ezérz.A másik, hogy a hónapokig randizás is futa felnőttektől.Aki hónapokig cdak randizgaz velem, az semmi komolyat nem akar.
2021. júl. 15. 12:53
 12/19 anonim ***** válasza:
97%

Milyen utolsó esély? Hogy hazudozhasson tovább? :D

Ez megint ilyen "elméleti kérdés", mint az előző?

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarsk..

2021. júl. 15. 13:21
 13/19 anonim ***** válasza:
97%

Kuka.

Egyrészt mert hazudott, másrészt mert lusta dolgozni.

2021. júl. 15. 13:37
 14/19 anonim ***** válasza:
97%

Nekem az sem lenne elfogadott, hogy a szülei tartják el. Bármit el kell vállalni, alkalmi munkát vagy távolabbit, azonnal, de nem hagynám, hogy a szüleim tartsanak el.. Nőként sem, nem hogy férfiként.

Ha hazugságra épült eddig a kapcsolat, az sajnos nem áll stabil lábakon. Nem vállalta fel előtted saját magát. Talán másban sem. Nekem az ilyen második esélyek eddig sosem jöttek be, csak még több hazugság lett belőlük.

2021. júl. 15. 13:38
 15/19 anonim ***** válasza:
97%
Én szakítanék vele azonnal. Nem azért, mert nincs munkája, hanem mert már azzal kezdte a kapcsolatot, hogy HAZUDOTT. Na, az ilyen jellemszenny nem fog megváltozni, nekem meg ez nem kell egy kapcsolatba.
2021. júl. 15. 13:38
 16/19 anonim ***** válasza:
97%
Kérdező, úgy néz ki neked egyáltalán nem fontos a bizalom és feltételezem te szoktad átejteni az ismerőseid és nem fordítva, mert nem érted, hogy a fent említett helyzetnél nem a munkanélküliséggel, hanem a hónapokon át tartó hazudozással van baj.
2021. júl. 15. 13:42
 17/19 anonim ***** válasza:
97%
Én jártam már pontosan így és azonnal szakítottam, akkor volt 30 éves a "kisfiú". Azonnal elkezdett ígérgetni, hogy elkezd dolgozni és mindent megtesz mert kellek neki. 3 napot bírt az új munkahelyén, azóta sem csinál semmit, otthon ül céltalanul, kilátástalanul, ennek már 2 éve.
2021. júl. 15. 14:43
 18/19 anonim ***** válasza:
95%

Rengeteg olyat ismerek, aki nagyembernek/nagyasszonynak mutatja magát. Megjelenésre ad, randikon mindig kirukkol, de közbe csóró mint a fene. "

Na az , hogy add valaki magára és van mit elköltenie a kocsmában az nem egyenlő azzal, hogy ő pénzesnek akarja magát mutattni.. nagyon rosszul gondolkodsz...

Az igényeség a normális öltözéknek semmi köze a pénzhez..

2021. júl. 15. 16:05
 19/19 anonim ***** válasza:
100%

Repülne.

Egyrészt, ha egy ilyen alapvető, és ilyen fontos témában hazudik rögtön a legelején, vajon mi mindenben fog még hazudni? (A kérdés költői, nem akarnám a saját káromon tapasztalni a választ.)

A másik meg, hogy 25 éves vagyok, tehát ha a saját korosztályomban randizom, akkor valószínűleg nem az lesz a helyzet, hogy a srác egyetemista, orrba-szájba ZH-zik, és emiatt kb. munkalehetősége sincs, hanem hogy egy keresőképes, (elvileg) felnőtt emberről beszélünk. Úgy veszem észre, hogy aki eddig nem lépett ki az anyu-apu eltart állapotból, ezután se nagyon fog, én pedig nem szeretnék eltartani senkit.

2021. júl. 15. 18:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!