Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ez miert van? (Lent)

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez miert van? (Lent)

Figyelt kérdés
Pl. ha probalkozol egy csajnal es nem jarsz sikerrel.. az elmondja az osszes haverjanak es ok tovabb mondjakk. eleg megalazo dolog szerintem... :( fokent a 14-16 eves korosztalynal van ez a problema.. a tobbiek normalisan kezelik ezeket a dolgokat
2010. aug. 27. 15:15
 1/10 anonim ***** válasza:
Ilyen velem még nem esett meg (hogy próbálkoztam egy csajnál és nem jártam sikerrel).
2010. aug. 27. 15:16
 2/10 A kérdező kommentje:
Jo neked :D
2010. aug. 27. 15:17
 3/10 Funktasztikus ***** válasza:
ilyenek a csajok-.-buta libák azt élvezik ha a másiknak keresztbe tehetnek,megalázhatják (persze vannak kivételek)
 4/10 Funktasztikus ***** válasza:
meg öszze törheti a pasi szivét
 5/10 Foorty ***** válasza:
Ez az egyik bizonyítéka, hogy a lányok cseppet se érettekbek a fiúknál.... sőt..
2010. aug. 27. 15:19
 6/10 A kérdező kommentje:
Es meg ok sirnak, hogy miert nem kezdemenyeznek a fiuk
2010. aug. 27. 15:20
 7/10 Funktasztikus ***** válasza:
mert velük ellentétbe nem vagyunk olyan hülyék hoyg öszzetöressük a szivünket:)
2010. aug. 27. 15:23
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
mert a lányok 80%-a egyszerű mint a faék, és ezt lányként mondom, és még ők csodálkoznak, hogy nem becsülik, és tisztelik őket a férfiak, amikor nem adnak rá okot...nehéz dolgotok van, bár a ti nagy részetek is reménytelen eset, főleg a tinik.
2010. aug. 27. 15:27
 9/10 kkzz ***** válasza:
Utolsónál a pont.
2010. aug. 27. 17:00
 10/10 anonim ***** válasza:
Hát ha valaki bepróbálkozott nála, az azt jeleni, bejön neki, szépnek tartja, jó csajnak, jó nőnek látja...hát mi kell még...ez az egóról szól. Jól esik elhencegni vele, hogy "kellettem volna neki", "tepert értem". Hagy tudják meg minél többen...érted...
2010. aug. 27. 19:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!