Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg érdekelhetem ezt a lányt?
Olyan randi félére hívott egy szép lány.
Az első problémám hogy láttam Facebookon milyen férfiak lájkolják és írnak a képéhez.Nem vagyok egy szinten velük, így azt sem értem mit is akarhat tőlem.
A másik problémám hogy félek hogy nem fogok tudni megszólalni,vagy hülyeségeket beszélek majd.
Eleinte le akartam mondani,de a barátaim azt mondták hogy egy idióta vagyok ha ezt megteszem.
Mi a véleményetek,közeledhet őszintén felém?

Ezt senki nem tudja. El kell menni. Hátha sikerül. Ha nem, mi lehet a legrosszabb? Bedrogozva ébredsz egy kád jégben vese nélkül?
Amúgy, komolyra fordítva a szót, meg kit érdekel, hogy ki lájkolja facebookon. Nekem is vannak omega 10/10 csaj ismerőseim, és mivel a barátaim, likolják a képemet. De amúgy biztos, hogy nem lesz köztünk semmi... Nem jelent semmit a lájkolgatás. El kell menni, és tuti fogsz hülyeségeket beszélni, de az még nem a világ vége.

Add önmagad, ha megjátszod a viselkedésed, az csak ráerősít a stresszre, mert tudat alatt zavarni fog, hogy hazudsz neki.
Egyébként meg a helyedben az esélytelenek nyugalmával mennék és nem raknám piedesztálra, pláne, ha szolis alfákkal gyűjti be a napi facebook egónövelő adagját.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!