Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jelenleg ez a csávó csak szexet keres vagy lehet benne idővel több is és inkább most hagyjam?
Figyelt kérdés
Rövid párbeszéd részlet
Ő :Sok-sok érzelem, ami irányodból van.. 😅
Én : Igen, ilyen vagyok 🙂 Ölelgetős, puszilgatós és érzelgős 😅 Szegény, mit kell átélj 🤣
Ő :Én most inkább egy hosszú, kemény szexet preferálnék.
Én :Az csak a többivel együtt jár. 😅🤣
Ő: A többi kicsit háttérbe szorulhatna.😄
Én : Tudod, hogy nemcsak szexre szeretnélek...
Ő : Tudom, de én most sok szexre vágyok, úgy, ahogy imádom..
Én : És a kettő nem működik együtt? Sztm igen.
Ő: Működhet.
2021. júl. 13. 22:31
11/17 anonim 

válasza:

Csak dugni akar. Többet látsz bele mint ami valójában van. Nem akar tőled semmi komolyat. Csak megdugni. Felejtős. Te futsz utána, ő meg élvezi ezt és tudja hogy meg tud dugni.
12/17 A kérdező kommentje:
11. Annyiban nem értek egyet, hogy több mint egy éve beszélek vele, ismerősökön keresztül ismertem meg, és ezidő alatt nem dugott meg. Szóval igazából nem értem a célját semmilyen távon.
2021. júl. 14. 08:32
13/17 anonim 

válasza:

Csak dugni akar ez ott egyértelmű hogy "a tobbi vissza is szorulhatna"
14/17 anonim 

válasza:

Csak azért nem dugott még meg, mert jobb csajokat is megkap jelenleg. Ez van.
15/17 A kérdező kommentje:
És sok szexet nem lehet egy komoly kapcsolatban is megkapni? Én nő vagyok, más a logikám
2021. júl. 16. 17:43
16/17 anonim 

válasza:

A kapcsolatbsn sok szexhez elköteleződés, szabadsag deladasa, kozos tervezes, lemondasok kellenek, a független szexkapcsolatokhoz nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!