Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jelenleg ez a csávó csak szexet keres vagy lehet benne idővel több is és inkább most hagyjam?
Rövid párbeszéd részlet
Ő :Sok-sok érzelem, ami irányodból van.. 😅
Én : Igen, ilyen vagyok 🙂 Ölelgetős, puszilgatós és érzelgős 😅 Szegény, mit kell átélj 🤣
Ő :Én most inkább egy hosszú, kemény szexet preferálnék.
Én :Az csak a többivel együtt jár. 😅🤣
Ő: A többi kicsit háttérbe szorulhatna.😄
Én : Tudod, hogy nemcsak szexre szeretnélek...
Ő : Tudom, de én most sok szexre vágyok, úgy, ahogy imádom..
Én : És a kettő nem működik együtt? Sztm igen.
Ő: Működhet.

Ez most tényleg ennyire nem egyértelmű?
Hát nekem nőként rögtön lejön hogy már most többet látsz bele mint ami van és mint ami lehet...
Ez a párbeszéd meg....
Hány évesek vagytok? 20?

Szexre hajt! Ez a napnál is világosabb :D
off: mintha egy 15 évessel dumáltál volna

Hagyd a 3,14csába. Csak dugni akar, ez egyértelmű.
Hány éves amúgy...?

Micsoda gyenge nő vagy! Esküszöm kipróbálom hogy értelmes ismerkedés helyett bedobom hogy kemény szexet akarok.
Hova süllyedtek a nők, Jééézusom! Nulla tartás... Hihihi, hahaha, gyere dugj meg. Majd utána meg megy a sírás!
Tényleg 5 perc alatt megdugható a mai nők többsége? Én vagyok a balek, ismerkedem, érdeklődöm, tervezek... Más meg benyögi bogy megb*sználak, és ez a kulcsszó!
Kössz az infót!

Ez egy oszinte pasi, te pedig a szajaba akartal adni szavakat, es a jelek szerint elotte kitarulkoztal.
Oke, o ugrott. De akivel erzelmeket szeretnel, ott sem kene forszirozni elore, hanem latni, erezni kell a reakcioit.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!