Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Csajok! Tényleg csak a magas...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok! Tényleg csak a magas pasik jöhetnek szóba nálatok? Én 192 vagyok, bejönnék nektek?

Figyelt kérdés
Most költözöm nagyvárosba, és gondoltam megkérdezem.;) Ha akartok privibe is válaszolhattok.;)
2021. júl. 12. 11:03
1 2 3
 21/29 A kérdező kommentje:
Haha..A nők hülyék, ne engem támadjatok! Én csak élek a szerencsémmel! Ezen kellene elgondolkodni. Főleg a .icsáknak.;) Egy menetre az összes kapható ha magas pasiról van szó. Bocs.
2021. júl. 12. 11:57
 22/29 anonim ***** válasza:
80%
Hű, édesanyád nem törődött sokat a neveléseddel, ugye?
2021. júl. 12. 11:58
 23/29 anonim ***** válasza:
74%
ha ennyire tudod, hogy ki kaphato egy menetre, akkor miert kerdezgeted itt, hogy bejonnel-e a csajoknak? fogadni mernek, hogy valojaban soha nem ertel meg nokhoz..
2021. júl. 12. 12:41
 24/29 anonim ***** válasza:
24%
A magasság szükséges, de nem elégséges feltétele annak, hogy nőd legyen.
2021. júl. 12. 12:50
 25/29 A kérdező kommentje:
24! Pont erről beszéltem!:) A szükséges magasságom megvan, a többi alakítható!:) Pl te könnyen meglennél egy menetre, te olyan nő vagy. Ide érezni!;) Ha gondolod írj privit és bekaphatunk valamit.;)
2021. júl. 12. 14:38
 26/29 anonim ***** válasza:
Ez a magasság már kizáró ok nálam. A párom 180, már ő is magas nekem :S
2021. júl. 12. 15:15
 27/29 anonim ***** válasza:
Kérdező, honnan veszed, hogy a #24-es válaszoló egyáltalán nő? Vagy annyira kétségbeesett vagy, hogy mindegy, csak ember legyen? Jaj, egyre cikibb vagy.
2021. júl. 12. 15:18
 28/29 anonim ***** válasza:
Szerintem olyan mulatságos lenne, ha a gyk. valós fotókkal hitelesített oldal lenne! Olyan kíváncsi lennék itt egy-két emberre, mire az ekkora arc?! Pl. itt van ez a 192cm-es szuper Adonisz... 😂😂😂
2021. júl. 12. 16:36
 29/29 anonim ***** válasza:
100%

Csak a személyiség számít.

Több olyan dolgod is van, ami kizáró ok. Ja meg sok dolgod nincs. Te még legózzál, ismerkedj magaddal.

2021. júl. 19. 09:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!