Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok! Tényleg csak a magas pasik jöhetnek szóba nálatok? Én 192 vagyok, bejönnék nektek?
Azért írsz te is mert azt akarod, hogy össze jöjjön tőlem egy menet.:)
Most őszintét! Semmi esélye sem lenne egy 170 körüli pasinak velem szemben. Most nem?

Ha ennyire menő vagy és mindenki téged akar, miért itt gyakorin kérdezgetsz és bizonygatod, mennyire tökéletes vagy? :D A magasság önmagában nem elég, hiába hitegeted magad ezzel.
N

fhu de gaz vagy. ha annyira jo pasi vagy, minek kerdezgeted itt ketsegbeesetten, hogy ‘jaj lanyok, ugye bejonnek nektek’?!
en szeretem a magas pasikat, de nem csak te vagy meg a 170 centis sracok. az en pasim is magas, de ezerszer ertelmesebb nalad es nem csak azert vagyok vele, mert szep magas. eg onmagaban edeskeves.

Mr. Nagymenő! Ennyi elég is volt belőled... A nagymamádnak te vagy a legszebb, meg is nyugodhatsz! 🤭
Költözz be a nagyvárosba, mutasd meg nekünk milyen is egy igazi férfi, hogy aztán átértékeljük önmagunkat. Rettegek már most, hogy a feleségem el fog hagyni miattad...😩😓
Azért rendes volt tőled hogy előre szóltál! 👍

176 cm magas vagyok, számomra mindig a nálam magasabb férfiak vonzottak, számomra egyszerűen ez egy vonzó külső tulajdonság - a barátom is magasabb nálam majdnem tíz centivel. Viszont a magasság önmagában édeskevés és az, hogy szerinted önmagában ez sikert jelent, borzasztóan szánalmas.
Inkább jönnék össze egy 170 cm magas sráccal, aki jóképű, jó teste és haja van, mint egy 192 cm-sel, akinek az előző három közül egyik sincs meg vagy csak számomra nem jön be. Nem egy nálam pár centivel alacsonyabb srácot találtam már vonzónak, mert egyszerűen kompenzálni tudtak minden más téren.
Ha akkora főnyeremény lennél, mint amilyennek beállítod magadat, akkor már mindkét karodon lenne egy-egy nő és nem itt próbálgatnád bizonyítani az igazadat. Amit te itt most művelsz, az egy nagyon ovis hozzáállás, és önmagában elég ahhoz, hogy minden értelmes nő azonnal kiábránduljon belőled.
26/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!