Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért ilyenek a pasik?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ilyenek a pasik?

Figyelt kérdés

Megbeszéltük, hogy titokban összejárunk s..xelni.

Ez már egy két hetes story...

S..xelni még nem se..xeltünk!

Bementem a boltjába, hogy felmérjem mi is van köztünk.

Megú...jazott, megcsókolt majd közölte majd keress mennyek el mert az alkmalmazottak meglátnak és cikis helyzetbe kerülünk.

Keresett de mindig van valami ezen a héten vagy beteg apukájával van, vagy a haverokkal csavarog, most éppen 2 napra nyaralni ment.

Még kérdeztem akar e találkozni nem válaszolt. Ki rakott egy nyaralós képét küldtem neki szíves emojit....

Nem írt nem válaszolt .....

Még írtam neki rövid időn belül szeretnék vele találkozni de nem 15 perce hanem 2-3 órára de nem az ő boltjába szeretnék vele találkozni hanem egy normális helyen ezen héten valamikor este munka után.

Meg írtam neki ha nem akarja a találkát azt is tiszteletbe tartom, és elfelejtünk mindent ami kettőnk között történt, nem írok többet.

Eljutottunk odáig hogy felajánlottam legyenünk együtt kötelezettségek nélkül csak se..x semmi más erre ő már két hete hallogat.

Kérdezzen meg utoljára tőle miért nem ír vissza?

Vagy hívjam fel és kérdezzem meg.

Vagy tiltsam le .... nem tudom mit tegyek már a bolondja lettem ennek az egész hülye helyzetnek....

Elmondja ő kemény az ágyban stb stb találkozni ő még sem tud. 24/L

35/F

Lehet felhívom, de nem tudom mi már a helyes és mi a ciki?

De az én meglátásom szerint ha felhívóm és megkérdezem miért csinálja ezt, miért nem lehet ez normális felnőtt emberek módjára megbeszélni.

Ha meggondoltam magát és nem akar se..xet legalább megmondaná és nem lenne ez a hülye találgatás.

2021. júl. 11. 20:08
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Azért ilyenek, mert vannak ilyen nők, mint te.
2021. júl. 11. 20:13
 2/10 anonim ***** válasza:
91%
Nézd inkább a híradót vagy a meccset, ne találj már ki mindig ilyen szánalmas sztorikat légyszi.
2021. júl. 11. 20:14
 3/10 A kérdező kommentje:

Közöltem vele nekem fontos a kapcsolatban a szex.

Erre azt mondta benne van.

De csak hitegeti az embert úgy veszem észre, szeretnék pontot tenni a végére.......

2021. júl. 11. 20:16
 4/10 Noren1989 ***** válasza:
100%
Hasznàlt, mint egy kotont. Most jobb? Te futsz utàna, b-szod 😅😂
2021. júl. 11. 20:17
 5/10 A kérdező kommentje:

Nem kitalálció.

Igen én futok utánna mert tetszik és benne vagyok mindenbe még csak a se..x be is.

2021. júl. 11. 20:19
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Kifogtál egy főnököt aki elvan az életében, és van más falatja is. Nyilván halasztgatja a helyzetet ha nem ér rá, és nem fog elutasítani, mert még ott akar tartani magának.
2021. júl. 11. 20:20
 7/10 A kérdező kommentje:
De ha megmondaná őszintén, hogy nem akar még szexet sem akkor hagynám.
2021. júl. 11. 20:20
 8/10 anonim ***** válasza:
53%

Talán fél h mindenkire hajtasz es tele lehetsz nemi bajjal

A tul felajanlkozo nők taszítoak is tudnak lenni

2021. júl. 11. 20:34
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
#3 Hogy nem pirultál bele, hogy kiírtad, hogy szex??
2021. júl. 11. 21:07
 10/10 anonim ***** válasza:

A férfiak nem ilyenek. Kevés olyan címzetes ökör van, aki kihagyná ha egy nő felajánlkozik neki. Csak szex és semmi más, micsoda nagyszerű ajánlat! Biztos nem venném fel hapsit a potyapina kedvelők baráti társaságába!

Lehet, hogy a fiúkat szereti? Ne foglalkozz vele, találhatsz ezer másikat, aki szívesen megdug.

2021. júl. 11. 23:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!